tisdag 11 januari 2011

Välkommen till verkligheten..Det här inga bilder för den känsliga..men det här är verkligheten. Innan badrummet är klart vill jag bara visa att vägen dit är lång, kantig, dyr och alldeles underbar. Vi har levt med byggdamm i flera månader och jag vet att det kommer vara värt varenda sekund, det har varit lycka och det har varit lång väntan.


Under tiden de håller på och bygger och gör allt som ska bli gjort från tvrum till badrum..går jag mest och längtar och drömmer. Jag har sett detta projekt framför mig i flera år.


Stor spegel ska det bli här. Väggen sätts igen, granitgolvet är kvar att läggas.
 Samma golv i hela badrummet med golvvärm..skönt om fossingarna:)


Liggande träpanel i walk in closet , vårt gamla lilla badrum.


Nu är det snart dags att säga hejdå till snickare, elektriker och rörmokare. Jag kommer verkligen sakna vår snickare Linus från Strålsnäs bygg som varit ansvarig för bygget..gulligare och trevligare snickare finns inte:) Ska ni bygga i Mjölby så boka honom..det säger jag utan att tjäna en krona på det. Han kommer som han ska och han är noggrann.

Hoppas att ni inte dog nu...det känns viktigt att ni får se riktiga bilder och inte bara stylade bilder. För de stylade kommer snart..nu har rörmokaren varit här och bara lite eljobb kvar. Att jag tjatar om badrummet får ni stå ut med...stort projekt för oss.

Kram Lotta

14 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det spelar ingen roll att det inte är klart än, för jag kan SE hur fint det kommer bli:) Jag längtar nog nästan lika mycket som du på att det ska bli klart, så vi får bilder på allt piff också!

Kram Susanne

Hanna sa...

Det blir så himla fint Lotta!
Och stort.. Ni hinner nog klart före oss, ser det ut som :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Tingeltangel sa...

Det kommer säkert att bli underbart när det är klart. Så rymligt och fint... Jag beundrar er som klarat er utan dusch så länge. Jag hade dött efter två dagar. Men som du skriver. Klart att det är värt det.

HOUSE OF SVEA sa...

Åhhh... snart så Lotta ligger du där och skvalpar =)

Kram!

Jenny sa...

Så där är det ju för alla :D
Vilket ursnyggt skåp du hittat!!!
Kram Jenny

underbaraclara sa...

Det var roligt att se framförallt för igenkänningsfaktorn. Så där ser det ut hemma hos oss just nu och då ska jag ändå föda barn nästa helg. Lagom trevligt ;)

mammaxtre sa...

Vem lyckas med konsten att ha ett hem utan stök under tid för renovering undrar jag :-)

Så jobbigt som det är under tiden. Jobbigt att man stundtals knappt inte står ut. Ändå glömmer man det så fort allt är klart. Det kommer att vara värt det Lotta. Men det förstår jag att du redan vet.

Ha en fin onsdag.

Inredningsfrun sa...

Det är verkligen spännande att följa från början till slut i ert "lilla" badrumsprojekt. Det kommer garanterat bli kanon!

Sådan tur ni haft att fått bra hantverkare, de växer inte på träd vill jag lova!

KRAM

// Inredningsfrun ;)

Annelie sa...

Underbart att du visar oss dessa bilder,för det är ju verkligheten,men fint kommer det säkert att bli..:))Spännande att få se bilder sen..Ha en riktigt härlig dag nu..Kram/Annelie

♥ helen sa...

Slik har jeg det også, vi har pusset opp i mange år. Akkurat nå er det kjøkkenet. Det blir bra til slutt :)

Tusenfröjd sa...

Det kommer att bli hur fint som helst! Det ser så fint ut och jag kan nästan avundas dig med allt byggdamm och röra... för det är ju trots allt en speciell känsla när man går där och väntar och ser fram emot det som växer fram!
Ska bli spännande att få se lite stylade bilder sedan!

Ha en fin dag!
Hälsningar Liv

Nina Liljedahl sa...

Enbart stylade bilder blir ju lite tråkigt och opersonligt i längden. Nej, fram med lite stök så man ser de härliga kontrasterna! ;)

Plupps krypin sa...

Ja, det är verkligen underbart när det är klart. Då har man glömt allt damm och besvär.
Yvonne

katha sa...

Tack för att du delar med dig av din verklighet de blir lite lättare för oss andra som oxå lever i verkligheten.
ska bli kul att snart få njuta och inspireras av dina fram trollade bilder.
Fint skåp!!!

Kram kathaljunga