onsdag 9 februari 2011

Fullt upp


Världens skönaste..stövlar från Nice group

Oj vad mycket jag har gjort idag..skrivit färdigt julreportage, skickat reportage till Norge, fixat papper till revisor för bokslut, fått förfrågan att göra ett altanjobb, fått bröllopsbokning och familjebokning. Jag har träffat en ny skribent som jag ska göra lite med runt lilla Mjölby. Pernilla skriver jobbar som skribent på Östgötatidningen och är en tjej som det klickat med..det är viktigt att man ska trivas tillsammans och har samma lagom stora ambition:)

Nu får det bli sängen..till helgen ska det bli vårreportage så nu väntar en massa kartonger på posten som jag lånat från nätbutikerna..plus lite jag klickat hem för egen del. Ni kanske får ett provkik på fina vårsaker en annan dag.

Ha det gott
Kram Lotta

11 kommentarer:

Nanna sa...

Oj vad flitig du varit idag!! Härligt!

VITA NYANSER sa...

Vad kul för dig!

Kram L-L

Hanna sa...

Så flitig du varit.
Kram
Hanna

godastunder-tokigaidéer sa...

Fnissar för mig själv när jag läser om dina stövlar, idag skrev jag på bloggen att min make var och handlade just ett par såna fast 3/4 dels höjd, jag har gått omkring inne hela kvällen och konstaterat att det var mycket skönare än hunter stövlarna. Dessa var fantastiskt sköna.

Kram anna

Annelie sa...

Oj,så mycket roligt du har på G..:))Vilken härlig känsla det måste vara att leva sin dröm...Önskar dig en härlig dag..Kram/Annelie

Inredningsfrun sa...

Så mycket spännande du har på gång!! Alltid lik roligt att följa dina små äventyr :)!

Är nyfiken på vad du kan ha klickat hem för fint :). Är du oxå svag för Greengates senaste blå Fay-serie?? Den är såååå ljuvlig!

KRAM

// Inredningsfrun ;)

Snickaregården sa...

Oj, vad du är flitig. Men va kul med jobb och bokningar framöver :)
Kram Maria

Strandkullen sa...

härligt att höra att du har fullt upp kramis semlan

Madame C sa...

Wow, vilket kul jobb du verkar ha. Om du dessutom traskar runt i de där ursnygga och sköna stövlarna, måste väl livet vara en dans:)
Ha det gott,
Charlotta

Anonym sa...

hej!!!
jag älskar de här kaniner som du har, har titta på de 1 år bruka det vara rea på de? vill köpa 3 st men tycker att det blir dyr,mycket bra blogg o fina bilder jag läser varje dag kramar till dig.

Chatarina sa...

Hejsan!
Gläds med dig att det går så bra.

Nyfiken på vad du klickat hem. Så bra att du får låna från butikerna så du slipper innhandla allt själv. Kan tänka mig att det kan vara svårt att inte köpa sakerna sedan.
Behöver du ett växthus eller altan att annvända till ditt reportage så finns det ett här hihi.

Ha det gott Chatarina