torsdag 24 mars 2011

Reportage i SpanienHar ni sett vad vackert det är i Spanien. Vallmon har börjat blomma. Om ett par veckor står jag på dessa fält och kan titta ut över dalen. Biljetterna är bokade och jag och min man är snart på väg att göra reportage i Spanien. Det ska mest fotas mat, vi ska anordna grillkväll, plocka färsk rosmarin och timjan skogen, handla grönsaker och ägg från grannens ekologiska trädgård, besöka den lokala byn m.m och allt detta ska jag fota..det kan jag leva med *ler*. Kristin visar sina bakverk här.
Vad det ska bli fantastiskt spännande och kul. Finns det fler från utlandet som läser detta och driver bed and breakfast eller liknande..så tveka inte på att maila mig..jag kan gärna göra fler reportage utomlands:)

Ha det så bra
Kram Lotta

5 kommentarer:

Inredningsfrun sa...

Våren är den absolut vackraste årstiden att befinna sig i Spanien. Allt är fortfarande grönt och blommorna blommar för fullt. Hade gärna bytt med dig :).

KRAM

// Inredningsfrun

Yosofine sa...

Inte alls avundsjuk på ditt jobb.. ;) Ha det toppenskönt! Kram

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Åhh så underbart det låter!! Ni kommer ju få det fantastiskt. Stort lycka till. :) Kram

Chatarina sa...

Men du så helt underbart, vilka uppdrag du får men du är ju så duktig. ska bli spännande o se bilder sedan skulle kunna tänka mig en vecka där. Men först nu så åker jag till sydney på 2 veckor ska bli så kul.

Kram o ha det så bra.

Chatarina

Annelie sa...

Ååhh vilket uppdrag du fått..:))Det är du verkligen värd..Ha det sååå underbart..Kraaaam på dig!!