fredag 5 augusti 2011

Segla är livet!


Alla bilder från iPhone

Äntligen kom vi ut med segelbåten, för min man och barnen var det andra turen i år, men min första.

Jag har glömt bort hur underbart det är. Jag älskar segla..jag älskar hav!


Min snygga kapten tar hand om båten tillsammans med svärfar. Vi seglar alltid med svärfar, han är bästa sällskapet och kan båten bäst. Dessutom läser han bloggen..så tack Rolf för alla fina minnen du ger oss och våra barn!När vi kommer fram till en ö så är det lugna livet som gäller. Sitta och sola, titta på havet, samla vackra stenar, äta lite, bada, pilla på telefonen, läsa mail, läsa, sova och inte så mycket mer.Bad och sol och inga måsten. Jag har solat så brännan sitter som ett smäck..:)


Våran lilla fiskare metar aborre och vår tjej läser mest tidningar och umgås med mig.På kvällen äter vi god grillad mat, och först en nubbe med sill.Jag och min man tältade på klipporna med brasa...så romantiskt:)) barnen sov med svärfar i båten.Sjön suger brukar det kallas *ler*, en trött make på väg hem.

Nu ska jag snart sova, för imorgon ska jag fota bröllop och så ska min granne ha fest i vår skola..det blir en toppendag!

Kram Lotta

11 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Underbara bilder på erat underbara skärgårdsluv! Kram J

Jennica... sa...

Vilka härliga bilder! Jag har sagt det förr, du lever verkligen livet fullt ut! Det gillar jag!
Kram Jennica

Anonym sa...

Hej Lotta, vilken underbar dag och natt ni har haft, det är så roligt att följa din blogg. För några dagar sedan kunde jag följa segelbåtarna över Vättern och det såg så härligt ut i solskenet och den lätta vinden i seglen .... tog rätt många bilder :-) Ha en underbar helg, kram Irene

Anonym sa...

Det ser skönt ut, vara ute på vatten är underbart... Vackra bilder...
Kram Birgitta

Villa Solgården sa...

Båtliv är underbart! Nu fick du mig att längta ut igen :) Du har fångat känslan, man kan nästan känna vinden, höra rösterna, känna doften....

Ha en fin helg!

Kram
Sanna

Beate sa...

flotte bilder! det ser herlig ut!

klem beate

Gabriella sa...

vilken härlig båt tur ni ser ut att haft..Kram och ha en bra lördag

mammaxtre sa...

Jag njuter av att se segelbåtar passera tomten på landet. Har ännu aldrig seglat, men skulle så gärna vilja göra det. Eran dag som ni haft det kallas "guldkant" på livet. Härligt!

Ha det fint

Lina sa...

Det ser fantastiskt skönt ut vännen.
Ses snart.
Kram Lina

Lilla Kråkslottet sa...

Vilken härlig bild på dig! Och vilken fin tur ni har gjort! Sånt förlänger minnet av sommaren!

Lena i Hofors sa...

Vilka fantastiskt fina bilder Du tar Lotta! Jag tycker så mycket om att läsa din blogg, titta på alla fina bilder och blir lika glad varje gång. Är det ok att låna någon bild? Tänkte ha någon som skrivborsdbakgrund :)