onsdag 31 augusti 2011

Sensommar


Kuddar Hemlängtan, termos loppis

Jag tror denna tid är över, lite sorligt när sommaren tar slut. Jag jag älskar hösten med som är mindre kravfylld, kan man vara inne med gott samvete. Eller ute med för den delen. Naturen fylls av alla vackra färger, luften känns hög. Jag tittar ut över hagen på morgonen och ser rönnbären och dagg i gräset. Det är livskvalite för mig.

Idag ska jag iväg och fotografera en skönhetssalong och så en sväng till Ikea. Inköp till kontoret väntar. Den här veckan och nästa har jag lite stå i, så det blir lite mindre bloggande ett tag framöver, men jag har inte glömt bort er:)

Ha det så bra

Kram Lotta

12 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Hej Lotta!
Underbar bild!
Jag har ingenting emot höst, särskilt om vädret är som det är i dag sol från klarblå himmel.
Kram Anna

Åsa sa...

håller med dig om höstens underbara färger och att den känns mindre kravfylld :)..jag ser fram emot dina bilder från ditt blivande kontor ;)
kram Åsa

Tess - BohoChic.se sa...

Fin bild. Hösten tycker jag är väldigt mysigt. Iof har det ju inte direkt varit någon sommar, så nästan känts som att hösten började för några veckor sedan.

Härligt hemma sa...

Sensommaren och hösten är helt underbar precis som du beskriver, likaså alla dina bilder. Du lyckas verkligen fånga känslan!! Lycka till med dina jobb i veckan!
Ha det så gott!!
Många kramar Madeleine

Anonym sa...

Jag känner också en sorg att hösten har kommit. Kanske mer än andra år. Vissa höstar är mer vemodiga än andra.

nettan.klar@gmail.com

Lilla huset på prärien sa...

Hösten är över oss här i Skåne. Jag hoppas fortfarande på lite sådär härliga höstdagarn med hög fint luft och lite sol. Idag har mannen plockat ned alla våra plommon. Ska nog göra något gott med dem... :)

Kram Jenny

Anna sa...

Du inspirerar jättemycket med dina bilder.
Tack för den avkopplingen du ger mig! Att få sitta en stund på kvällen och bara njuta av fina bilder och lagomt mycket text är toppen!
Hoppas du får ett bra veckoslut.

Kram Anna

Anonym sa...

Fin bild, jag gillar också hösten med alla färger och inne mys...

Kram Birgitta

Johanna Stålros sa...

Så läcker bild! myys

Inredningsfrun sa...

Vilken ljuuuuvlig bild!
Ja visst känns det lite sorgligt när sommaren är över, men jag håller med dig. Det ÄR skönt att kunna få vara inne och mysa (å dricka glögg hi hi hi ;))när hösten nu är här.

KRAM på dig!

marie sa...

hej Lotta,
nu sitter jag här igen och tittar! Jag älskar dina bilder och fina ord och tankar. Dom känns äkta och ärliga.
- Nä nu skall jag också sätta fart och jobba lite..hi hi, ha det underbart och ta hand om dig mvh Marie

Hemmafrun sa...

Jag tycker det är mycket att göra på hösten, med allt som ska skördas och tas hand om!! Safta och sylta, torka och lägga in, frysa och jaga. Ge mej vinter och ordentligt med snö!!