fredag 14 oktober 2011

Höst och kyla..


Gungstolen har jag ärvt, filt Kinstonhouse,
tofflor kappahl, mugg Hälsokrukan

Höst..vackra färger och kyla i luften. Själv har jag införskaffat mig ett par sköna tofflor från Kappahl, här hemma är inte alltid golven så varma. Jobbar hemma idag, men lite energi..känner mig lite risig men inte allt för sjuk. I helgen kommer det bli en utlottning på den varma och sköna filten från Kingstonhouse som ligger i gungstolen och som ska få följa med mig på höstreportage, titta in då om du är intresserad.Idag på brevlådan kom den allra vackraste kransen till samma reportage som jag ska göra. Det är gulliga Jeanette i Vellinge på Blomsterkompaniet som gjort den...jag säger bara kärlek. Skulle du vara intresserad av en sådan är kostnad 425:- och 85:- i frakt hem till dörren, maila i så fall mig info.fyraarstider@gmail.com . Jag blir så lycklig av sådana här saker...det är hantverk och kärlek när det är som bäst.


Ha en skön helg!
Kram Lotta

11 kommentarer:

Njut av livets goda ting sa...

Hej Lotta
Sånt blir jag också lycklig av, vackra saker från naturen som någon tålmodigt lagt ner möda och tid på för att förvandla det till något så vackert som denna :) Imponerande.
Ha en fin fredag.
Kram
Jessica

Villa Hemma sa...

Fnissar lite när jag ser att både du o jag har en "halv stol" i bild idag :)

kram o trevlig helg

Anonym sa...

MOT Kappahl, i gamla hus måste det finnas många olika tofflor å dessa såg ju helmysiga ut. Skogsdag idag med hemplock av både mossa och smågranar det ger mys direkt:):) Trevlig helg och krya på dig.//Anne O

Anonym sa...

Vilken underbar blogg du har!! Underbara bilder, jag blir så glad och inspirerad! Tack!

Sen måste jag säga, tycker det är härligt dina tankar om energi och vänner. Att våga tro på sig själv och inte låta sig trampas på. Det är fina och kloka ord!
Ska ta till mig dessa tankar och rader.

Ellinor

Kristin sa...

Hei hei!!
Så moro å se innslaget på tv !!!
Du har vært kjempeflink som har bygd opp eget foretag på så kort tid!! :-) Lykke til videre!!
Hilsen Kristin

Thess sa...

Hej,vilken mysig pläd,har verkligen än förkärlek för allt vad filtar heter.Och kransen ska vi inte prata om, får nog försöka göra en ute i kolonin i helgen.Hoppas ni haft en skön kväll.Kram Thess.

Lilla Kullan sa...

Mysigt och fint, som bara den.:-) Stina

Mrs Peaches sa...

Så fina bilder! Och så fin krans!
Ha en trevlig helg!
Kram Elin

Chatrin sa...

hej
jag blir alltid så glad när jag kommer in på din blogg. jag tycker verkligen du skall slå dej på bröstet och säja att du är bra som vågade ta steget till att öppna eget. du har gjort som havet VÅGA.
lycka till i din framgång.
kram blomkattis/chatrin

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Gulliga Lotta
Vilken krans......oj,,,,,,,,,
hoppas allt går bra......
å missa nu inte....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul å vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Candylei sa...

Such a gorgeous wreath!