söndag 25 december 2011

Vad är julen utan människorna..


Min man


Vi hade en så skön julafton. Först firade vi här hemma med vår egen familj.Jag och barnenSedan bar det av till mamma och min låtsaspappa för att fira med dem. Stövlar såklart på fötterna, vad annars ..hi,hi


Hemma hos mamma och min låtsas pappa finns så mycket kärlek. Mamma är fantastisk hon hade bjudit min pappa och flera andra människor som annars skulle suttit själva på julafton. Det gör mig alldeles varm i hjärtat. Jag fick verkligen känslan av vad julen går ut på. Om man inte har någon att fira med med ..vad är då klappar värda? Allt som betyder något är att vi får känna kärlek och har någon som bryr sig om oss.Hemma hos mamma och låtsaspappa

Det är med mötet med människor man växer själv, både i tanken och i hjärtat och det har jag gjort denna jul. Jag har nog insett värdet av att ha två familjer som älskar oss och gör allt för oss..det är inte självklart för oss alla.

Ha en fortsatt skön jul

Kram Lotta

14 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Paket och prylar i all ära, själv är jag ytterst tacksam för att min pappa som både haft cancer, en stroke och opererat in en pacemaker under året är med oss denna julen! God fortsättning!//kram maria

Velkommen hos indretning med farver. sa...

Lige mine ord...
En jul uden dem man holder af, kan være lige meget.

Hyggelige billeder.

Ønsker jer en Fortsat Glædelig Jul.

Knus Fra Susi

Emschen sa...

Allt jag bad om till jul var en julafton med min familj utan sura miner, det lyckades nästan. Några sura miner blev det men inte några större irritationsmoment iaf.
För mig, likt dig, är människorna och glädjen så mycket viktigare än julklapparna.

Ha en god fortsättning

LyckligaPraliner sa...

Åhh så vackert skrivet av dig! Riktigt härliga vackra rader. Kände att nu måste jag kommentera. Jag brukar kika in här ibland men ytterst sällan skriva en kommentar. Vet inte varför jag inte gör det. Det bara blir så.

Dina bilder idag är levande, fyllda av harmoni och glädje. Och för att inte tala om hur söt din man är där han sitter ;))

God fortsättning! /Ann-Louise

Himlavit sa...

ÅÅ det låter som en perfekt jul =) Jul är kärlek och värme.

Många Kramar
Tessan

Gabriella sa...

Vilken fin omtanke av din mamma! Man blir glad i hjärtat och inspireras när man ser hur andra människor ger så mycket av sig själva för att så många som möjligt ska få glädjas. Fint inlägg!

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Mysigt!
Det är viktigt att kunna vara tillsammans på julen :)

Kram från Australien♥

Habowoodfrun sa...

Hej! Jag läste precis ett härligt reportage om dig i Leva & Bo, tyckte jag kände igen ditt bloggnamn,och mindes att jag sett det på "Smultron på ett strå"
Vilken fin och inspirerande blogg du har :)

God fortsättning!

Kramar Ann

Coolaannna sa...

Fin jul du verkar ha haft. Jag håller med att utan familjen blir det ingen jul. Att träffas och umgås är livets gåva. Min dotter som bor nere i Europa har varit hemma över julen. I morgon åker hon hem och nu börjar det bli jobbigt känslomässigt. Vill ju ha henne här alltid :)

Ha en fin annandag jul! Kram Anna

Titta in hos Thess sa...

Fina tankar och fina ord!
Hoppas ni haft en härlig jul.
Nu ska jag iväg till.... ja du vet vart.
Du kan väll mysa för mig oxå =)

Kramar Thess

Lena/isis sa...

Ja, att få vara med framför allt de nära och kära är det viktigaste.

Fina foton :-))

God fortsättning.

Kram

Photo by Maria sa...

Jag fick ca 1 timme med mina barn eftersom jag jobbade 12,5 timme på julafton och juldagen.. Jag får vara glad åt det lilla, men det kändes inte så kul :(

Härligt av din mamma att bjuda in fler som hade suttit ensamma annars..

Kram Mia

Vit och pastell sa...

Aaaw, du skriver så fint om det som är så viktigt <3

Kram Mia

Harpa Jónsdóttir sa...

Helt rigtigt.
Fortsat god jul!