tisdag 10 januari 2012

Det blev Menorca i sommar


Vi skulle inte resa i sommar, vi skulle bygga altan...men när sommaren närmar sig sig känner jag alltid denna längtan. Nu när vi har möjligheten att resa mer så tänker jag ta den, även om vi ska på långresa nästa vinter till Mexico.  Så nu har vi bokat en vecka till Menorca i sommar.


Någon som varit där? Mallorca var lite för stor ö för mig som gillar att åka lite och titta Menorca är mindre och det tror jag passar oss. Fritidsresor hade det som nyhet i år.

Ha en skön kväll!
Kram Lotta

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Yvvonne heter jag o jag kikar in på din blogg nästan varje dag - den e så undrbar :) Jag tänkte bara tala om för dig att detta underbara hotell som du visar bild på var vi på för ca 5 år sedan.Det var ett jättebra ställe. Gångavstånd till restauranger o hamn odyl. inte så mycket shopping men vill man shoppa så e det bara att ta bussen till Citadella-en helt underbar liten stad :) VI o en annan familj åker dit i år igen o vi riktigt längtar, ja så där gör ni ett jättebra val av sommarsemester Yvonne

♥ Fyra årstider sa...

Å tack Yvonne! Det är det hotellet vi ska till.

Kram Lotta

Carolina sa...

Vi åkte till Menorca på bröllopssemester för 10 års sedan och är lite sugna på att åka tillbaks i år på 10-årsdagen ;)
Det är en mysig ö som man lätt tar sig runt på en dag med bil och ändå kan upptäcka en hel del. Fin natur och mysiga caféer är det jag kommer ihåg från vår resa.

Kan varmt rekommendera en anläggning/berg som ligger mitt på ön. Någon gammal byggnad med fina stenlagda serpentinvägar upp.

/Carolina

Titta in hos Thess sa...

Vad härligt med en semester att se fram emot =)
Har inte varit där själv men en jobbarkompis var för ett par år sedan och hon var lyrisk när hon kom hem :)
Ha en mysig kväll.

Kram Thess

LOTTAS HOME sa...

Hej, härligt resmål ni valt!
Vi var på Menorca på bröllopsresa för 8 år sedan. En fantastiskt mysig, grön liten ö med mycket fint att upptäcka.
Hoppas ni kommer att bli nöjda.
Älskar din blogg och dina härliga inlägg, men är lite dålig på att kommentare numera.
Fortsätt var den du är och njuuut av livet och framgången!
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Lotta.

Jag läser också din blogg varje dag och den förgyller min vardag. Dina kloka kommentarer och så har du samma värderingar som jag om att leva nu och inte hänga upp sig på materiella saker och ting.
Vi var på Menorca för 3 år sedan och älskade det! Rekommenderar att hyra bil då det är lätt att ta sig runt och finns massor att se.

Kram Mia

Anonym sa...

Shit! Det hotellet var jag på för 23 år sedan - min första utomlandsresa på egen hand med dåvarande killen. Tog bussen in o handlade i närmsta staden, härlig hamn har jag för mig med mysiga resturanger. Men detta var typ ett kvart sekel sen...usch ;)

Anonym sa...

Hej
Vi var till Menorca med solresor för många år sedan (tror att det var på det hotellet bilden visar)
Där vi bodde var det ganska "turistisk" alla resturanger låg runt hamnen, men ändå ganska mysigt och nära. Det bästa var att hyra bil och besöka städerna b.la "huvudstaden" Mahon eller nåt sånt och Citadella. Jättemysiga städer med trevliga gränder. Besökte också ett kloster, grottor avlägsna stränder och mycket annat. Lätt att hitta och köra bil. Kommer inte ihåg om det var vä trafik med tanke på engelsmännens inflytande men jag tror inte det. Ha det så jättetrevligt.

Anonym sa...

Vi ska dit i sommar, samma hotell. Hoppas på värme, sol och att det inte är knökfullt överallt. Ungarna längtar efter att få bada:-) / Anna