torsdag 29 mars 2012

Nu blir det vitt


Bild mobil

Färg Nordsjö vit till vänster, Nordsjö spackel till höger


Tomt var det här...Väggarna är spacklade och nu blir det vitt hemma hos mig. Toklängtar att se mina rum vita...kommer snart fler bilder, för i helgen är det klart...bara lister kvar. Målaren jobbar på här hemma.

Kram Lotta

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer säkert bli jättefint! Älskar vita väggar :)

mitt liv som jag sa...

Åh vad roligt, det kommer troligen att bli jättefint! Kram Jennifer

Anonym sa...

du skriver så fina saker och visar så mycket fint,tack för du delar med dig!!Så trist att det är så få nu för tiden som kommenterar på din blogg.
Jag tror det kommer bli så himla fint med vitt hos dig! Ser fram mot fler bilder!
Ann-Sofie

Victoria@MY HAPPY HOME sa...

Så fint det kommer bli!

Anonym sa...

Hej
jag förstår att du vill gärna ha vitt älskar själv vitt och
har har alla rum hemma hos mig i den färgen även utsidan.
samtidigt har jag varit väldigt stolt över dig har funderat på det många gånger när jag läst din blogg att du kört din egen stil och stått för den i en tid när alla vill ha vitt så det är med lite sorg jag gratulerar dig till "ditt nya hem "
välkommen in i de vitas värld kram helene

Micke sa...

hej har bara kikat in som hastigast men det ser fint ut och får ta mig en ordenlig titt.finns inget härligare ä lantlig stil vitt stilrent/Micke

nordingården sa...

Åh va kul att få nya väggar, då blir det vårfint!!! Att måla vitt förändrar ju ett helt rum! Men till skillnad fr dig tapeterser vi nu över min vitmålade vägg;) Men omväxling förnöjer ju- åt båda och alla håll;)

Härliga påskbilder och söta vårskor, Rieker är så sköna, har ett par av et märket själv!! Mari.

FlickornaLundgren sa...

Härligt med vitt givietvis. men efter att ha haft hela hemmet vitt i snart 10 år (och fått bättra på det vita flera gången) så längtar jag allt mer efter färg. älskar färg :-)

Skall måla om i sommarstugan snart och då blir det någon härligt pastelligt tror jag minsann!
Ha en fin helg!
/Anna

Mikael sa...

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.