fredag 16 mars 2012

Plantera kryddor


Kryddor Klostra, kan beställas på nätet


Idag har jag planterat kryddor här hemma och några sorters sallad. Bra med vårt uterum nu, det är som ett växthus där inne med lite värme på, så där får de bor.


Min fina trädgårdsväska Garden girl, stövlar Viking


De här kryddorna kommer från Klostra Handelsträdgård och kan beställas på nätet, de kommer i en liten låda och såg jättefina och pigga ut och fått vara med i ett litet reportage idag. Nu ska de får växa till sig till våren här hemma.

Nej nu tar jag fredag efter planterat , hämtat färg och varit hos frissan, här ska fixas och packas inför vår båtresa. 
Kram Lotta

8 kommentarer:

Beas sa...

Ja-a...snart dags att fixa med kryddor och övrig plantering. Tack för påminnelsen.

Ha en fin fredag!
/Bea

Lövkojan sa...

Härligt att få plocka med lite kryddor som luktar gott :) ha en härlig fredagskväll,kram Marie-Louise

nordingården sa...

Åh va härliga och hopp - om - liv -inlägg detta var, så ljuvlig tid vi har framför oss!!! Jag vill ha massor av växter, men ett VÄXTHUS står högst på min önskelista just nu.....vackra bilder som vnaligt Lotta, ha en mysig helg i solen! Mari.

mitt liv som jag sa...

LÅter härligt, det känns som att det är så fridfullt att hålla på och odla och plantera och pyssla om sin grödor, men jag lyckas aldrig få den känslan när jag försöker, och så glömmer jag bara bort att ta hand om det så det vissnar :(.
Hoppas ni får en riktigt rolig båtresa! Kram Jennifer

NOORA`S DAY sa...

Ihania kuvia! :)

Gabriella sa...

Åh så härligt och mysigt med egna kryddor! Träffade upp en vän på stan på middag ikväll som berättade att hon satt basilika, timjan, krasse och andra goda ting. Underbart=)

Anette sa...

Hej! Det är första gången jag tittar in...det såg verkligen härligt ut med dina kryddor. Själv tänkte jag plantera dahlia-lökar i helgen! Tack för titten ! Mvh Anette

Malena sa...

Hej, det ser härligt ut med lite kryddplanteringar, själv ska jag ägna en del av helgen till att inhandla växter o plantera i krukor vid min entré.
Ha en härlig helg!