söndag 6 maj 2012

Bokskåp och garderober


Gammalt Ikeaskåp som min man målat

Uppe på hallen så har min dotters lilla klädgarderob blivit bokskåp. Vi har rensat tre stora öppna hyllor med böcker. Jag är nog knäpp men jag gillar inte bokhyllor, de samlar bara damm så skåp känns bra hos oss.

Idag ska vi fortsätta med att sätta in garderober här uppe på hallen till barnen på en annan vägg. Min son har varit utan garderob sedan vi renoverade hans rum i julas och även dottern nu när hennes skåp blev boksksåp. Igår fick vi ett ryck, vi for till Ikea och köpte klädgarderob så äntligen ska barnens kläder få en snygg förvaring. Så nu är det bäst att hjälpa till..så kanske jag kan visa nya bilder i eftermiddag.

Ha en bra dag!
Kram Lotta

10 kommentarer:

annaslantliv sa...

Vi for oxå till Ikea för garderober igår men vi kom hem tomhänta. Så svårt att välja mellan garderober och klädskåp. Och hur stor garderob ska man ta om man väljer det, finns ju alla möjligheter...

Ser fram emot att se ditt val. Kanske hjälper det mig.

Kram Anna

Haze design sa...

Så fint!

Chatrin sa...

Hej!
Håller med dej om att bokhyller inte är något
att ha. Men var på en föreläsning en gång och mannen
Där sa att i varje svenskt hem skall det finnas en Billybok-
hylla med böcker. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad den handlade om. Jag beundrar dej som har följt ditt hjärta och tagit steget fullt ut o jobba med din hobby. Ha en bra söndag.
Kram Blomkattis/ Chatrin

Jenny sa...

Men jag tycker ju att det är så mysigt med böcker, det är riktigt fint tycker jag med såna där proppfulla bokhyllor. Men bara hos andra, hemma hos mig ser det bara rörigt och jobbigt ut, hur kommer det sig? När vi gör vårt "bibliotek" här hemma i gamla köket så skavi ha inbyggda bokhyllor har vi bestämt, kanske blir det glasdörrar för att slippa allt damm.

Vad fint ni har gjort!

Kram,
Jenny

InWhite4You sa...

Verkligen fin bogg. Hit kommer jag kika in.
Gilla mig på facebook "InWhite4You" så kan du vinna en spegel i Fransk Lantstil. Läs mer på min blogg Lycka till!
Kram Lena

Titta in hos Thess sa...

Det blir sååå fint,man ser verkligen vilken skillnad det blir
med allt det vita =)
Hoppas du får en skön kväll.

Kram Thess

Gottegrisen sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som inte gillar bokhyllor. Jag trodde att det var något fel på mig ett slag, men det är alltid skönt att höra att man är i gott sällskap :o)

//Linda

MITT VITA HUS sa...

Tänk vad lite vit färg kan göra:) supersnyggt Lotta:)

Kram Mia

Jenny F sa...

Detta tåls att upprepa...jag blir så glad när jag tittar in här.
Gläds för dig och att du får pyssla med sådant du brinner för och när du skriver hur din dag är där jobb och hus och hem samsas får jag det där stora leendet från öra till öra.
Så tack för ego-glädjen jag känner när jag ser dina fina bilder och njut av DIN glädje över ditt nya liv där du så underbart kan kombinera jobb och livets bästa plats...hemmet!

Östgötakramar //Jenny

Lövbacka sa...

Det blir så himla fint Lotta - ursnyggt!