söndag 20 maj 2012

Fiskelycka


Har haft en toppenskön dag här hemma och hunnit massor. Klippt gräs, rensat rabatter, planterat, städat altanen och så ikväll tog jag med mig barnen och fiskade. Så himla skönt att bara sitta där och titta på barnen och vänta på napp. Tre mörtar och en aborre och alla åkte tillbaka i sjön igen.


Nu ska jag jobba så mycket jag bara hinner så kan jag ta lite ledigt imorgon.

Ha en skön kväll
Kram Lotta

6 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt med en fisketur idag. Det är sååå rogivande att meta på bryggan. Jag brukar ta med en bok och läsa medans maken fiskar. Nu har vi ju en liten parvel som man måste ha koll på, så boken stannar hemma framöver:))

Kram Teres

Anonym sa...

Å vad härligt! Vigo och Jesper fiskade nästan hela dagen i går, åkte samtidigt som er och kom hem först vid 18-tiden. En gädda blev slutresultatet, men den hamnade också tillbaka i plurret igen. Nu ikväll gjorde de ett nytt försök, men fisken kom undan...

Titta in hos Thess sa...

Vilken härlig kväll med barnen =)
Och vilket ställe du har varit på,ser fram emot repotages där i från.

Kram Thess

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Härligt med fisketur.
Så rogivande.
Hoppas att du han jobba så du kan vara ledig.
Det verkar bli strålande väder ! ;)

Ha en bra dag! :)

Jenny sa...

Kanske skulle ha dragit iväg på fisketur jag med igår, så många maskar som jag hittade när jag bökade i rabatterna. Härligt att sitta på bryggan och meta, däremot sitter jag och hoppas att jag inte ska få fisk för jag blir livrädd ...

Kram,
Jenny

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbart med en liten fisketur,här hemma längtar vi till sommaren och stugan med fiske turer och picknik i det gröna.
Ha en bra dag/Theres