onsdag 17 oktober 2012

I all sin enkelhet..


Photo Jesper Anhede

Att vara modell en dag, det tar på krafterna..jag var så trött på kvällen. Jag lovade visa en bild..den här är min favoritbild. Det roliga är att fotografen själv tyckte inte elementet var så snyggt och att ljuset inte blev som han tänkt sig med blixtar osv. Men jag gillar känslan, lite höst, lite vintage, lite jag...i all sin enkelhet.

Ha en toppenfin dag! Love till er alla för era ord i förra inlägget. Ibland måste man ösa ur och så kör man vidare på sin väg, på sitt spår och på det man älskar just nu.

Kram Lotta


13 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Lotta Lotta! Du är vacker både på insidan och utsidan! Precis som den du är här och nu och då och sen och förr och snart!!! KRAM!

Anonym sa...

tycker absolut att du ska inreda ditt hem som du vill, o köpa dom kläderna du vill. bry dej inte om dom som kommenterar det, säkert bara avundsjuka.YOU ONLY LIVE ONCE

Anonym sa...

Vill bara skicka en liten hälsning! Tycker bilden är otroligt vacker just i sin enkelhet.
STOR KRAM från Helene

Helena- Mormorsglamour sa...

Måste bara hålla med.. en jättefin bild.
Kram
Helena

Helene sa...

Hejsan fina Lotta!
Så vacker bild-precis som du tycker jag den är väldigt passande.
Stå på dej.
Kramisar Helene

mia sa...

hej Lotta,

skit snygg bild!!! vacker och stämmningsfull precis som du skriver.

ha det bäst/kramPhoto by Maria sa...

Tittar man bara på elementet så är det ju inte så snyggt, där hade han rätt, men resten av bilden plockar bort elementet och bilden blir vacker.. Och extra effekt med att du speglas i fönstret =)

Kram Mia

Suz sa...

Jättefin bild!

Och jag måste bara få instämma ... var dig själv, det finns väl ingen annan väg!!!
Att någon överhuvudtaget kommenterar om de inte känner sig hemma på din eller någon annans blogg, förstår inte sådant!

Förändring och förnyelse behöver vi alla:) Konstigt vad vissa människor inte kan unna andra att trivas med sig själv och det man gör!

Och precis som du skriver, känner man sig inte hemma på en blogg - ja, då letar man vidare.
Jag är själv så ombytlig att jag måste skifta runt bland bloggarna jag läser, ibland behöver man matinspiration, ibland inspirerande heminredning och ibland bara road av att läsa hur det går för alla otroligt duktiga människor det finns därute i bloggvärlden. Och ibland vill man hellre sitta i soffan med en bra bok eller ett glassigt magasin, då struntar man totalt i datorn!

För att inte tala om verkliga livet med familj och vänner, det som i varje fall jag vill leva så mycket det bara går och som går före allt bloggande och datorsittande i världen.

Ha det fint och stort lycka till med boken:)

Kram
Suz

MammaElva sa...

Nej, så snygg du är!!

Emschen sa...

Underbar bild Lotta! Förstår att du gillar den. Jag önskar att jag också hade haft bra bilder på mig själv men jag har så svårt för att inte göra mig till (fjåna mig) framför kameran. :)
Kram

Lussan sa...

Så fin du är Lotta, gillar dig och din blogg precis som du/den är;)
Ha det gott/Kram Lussan

Anonym sa...

Hej!
Jättefint kort! Vill bara säga att du är just nu min drivkraft i livet. Jag MÅSTE gå in och kolla på din blogg varje dag för att få en härlig känsla av vilja, värme, styrka, inspiration m.m. Fortsatt lycka till dej =)

Mvh Linnéa

Älskade pion sa...

Det var ett jättefint kort på dig Lotta.Bry dig inte om dom elaka kommentarerna...Go girl!!!!!:)))Kram Ulrika