tisdag 23 oktober 2012

Lchf..att få väga 11 kg mindre

 

Foto Jesper Anhede

De här bilderna på mig är tagna med 5 månaders skillnad, vad man kanske inte ser på bilderna är att det skiljer 11 kg också. 


Tänk att jag har gått ner 11 magarinpaket på min kropp...det känns kan jag säga. Från storlek 42 till 38 i byxor. Jag har fått in träning ca 2-3 gånger i veckan som en rutin i mitt liv och jag samma Lotta inuti fast med lite mer energi och livsglädje.


Foto Malin Wahlin


Att börja med lchf var en av de bästa sakerna som hänt för min hälsa. Jag har fått finare hy, mitt sötsug har försvunnit, en ny livsglädje har kommit, jag har numera bara en mage :)  och jag älskar att kunna sätta mig mig kläder och vilja visa min midja.

Metoden är kanske inte bra för alla, men den är bra för mig. Jag känner mig lika fin inombords som jag alltid har varit, min man älskar mig lika mycket nu som då, jag har alltid tyckt om mig själv...men att inte bli trött och att ha en kropp som känns pigg och längtar efter att röra på sig känns fantastiskt. Tänk att bakLotta kom hit..utan egentligen behöva kämpa någonting. Jag kom hit bara av att inspireras av andra, att våga pröva ett nytt sätt att tänka och att utmana mig själv. 

Om jag kan..så kan du!..om vill:)..nu blir det packa badväskan. På tisdagar är det simma som gäller.

Kram Lotta

26 kommentarer:

Sanna Ek sa...

Du är så himla duktig! Och vet att du inte skulle fortsatt om det inte kändes bra, så kör hårt och må bra :) du är ursnygg! KRAM

Titta in hos Thess sa...

Snälla......sparka mig så hårt i röven att jag inte vågar göra annat än att lyssna på dina kloka ord :)
Simma lugnt!

Kram Thess

Hanna♥ sa...

Jag har provat lchf flera gånger men måste alltid avbryta pga hjärtklappningar.. samma sak varje gång. Men jag tror jag har funnit en mellanväg som funkar på mig. GI, långsamma kolhydrater. Så bort med socker och vetemjöl:) Kram Hanna

M.A.R.K.I sa...

Gratuluji, moc vám to sluší........Marki

Helene sa...

Hej Lotta!
Du är så duktig-du har inspirerat mig till att ta tag i min vikt nu.
Och du det syns verkligen att du har gått ner 11 kg-du var fin innan& du är fin nu& allt man mår bättre av är ju bara + så you goo vännen.
Kramisar Helene

Jenny sa...

Vad roligt att du mår så mycket bättre och gått ner dessutom. Härligt när det märks på kläderna.

Kram,
Jenny

Jessica sa...

Härligt jobbat!! Inget elakt menat men du ser så mycket yngre ut nu, än på förebilderna. inte för att du är gammal, men jag hoppas du försår vad jag menar! Och vilket motivationsboost jag fick av ditt inlägg. Dags att ta tag i min kropp nu som behöver komma upp ur soffan och piggna till efter graviditeten. Kör på!!

Kram

Titti sa...

Grattis!

Anna-Maria sa...

Bra jobbat och "kämpat" och visst syns det! Visserligen så tycker jag att du ser smal och fräsch och mycket ung ut på alla tre korten! Men det senaste tagna kortet syns det på dig att du mår bättre, din hy är mycket renare och har en annan lyster!
Bra kämpat!
Kram AMie

Sallys hus sa...

Hej fina du!
Du är så himla duktig...och vilken resa!!...på 5 månader...det är starkt jobbat....
Det är ju underbart här i boggvärlden att inspirera och att inspireras...;)
Hos mig visar det minus 10 nu...;)

Här väntar spinning i kväll...
Kram Katarina

Unknown sa...

Hej Lotta. Visst syns det en skillnad!
Jag har oxå tapapt 11 kilo,med LCHf, helt fantastiskt.

Kram kram Anna

Torun sa...

Kjempeflink er du, og du ser bare helt superflott ut! Jeg ble inspirert i høst av en venninne, og begynt lchf selv og er superfornøyd med 6 kg i minus på litt over to måneder! Kjempe inspirasjon og følge bloggen din!

Anonym sa...

Ja, visst syns det skillnad, det lyser om dig nu. Men du var inte så dum förut heller...
Jag har en muffinsmage jag kämpar med LCHF-kost men det funkar inte riktigt bra för mig. Men får väl träna desto mer. Kul att få inspiration av dig. Heja på och simma lugnt, Lotta Kram Rita

Life´s Silverlining and I sa...

Jättebra gjort! Själv har jag gjort ett genetiskt test som jag skrivit om på min blogg. Jag tillhör gruppen som som inte tjänar på att dra ned på kolhydraterna. Du verkar tillhöra den gruppen.kram Nilla

Home2tiny sa...

Bra kämpat Lotta. Det riktigt lyser om dig o man ser hur bra du mår. Själv äter jag oxå LCHF, dock inte för att gå ner i vikt utan att hålla min IBS mage i schack. Har heller aldrig mått bättre. För mig har det blivit en livstil inte en diet. Kramisar Tina

Madde - Dagarna.nu sa...

Visst ser man skillnad!
Så kul att följa din resa med LCHF

Jag äter typ LCHF och känner att jag mår så mycket bättre nu.

KatjaW sa...

Hej Lotta! har följt din blogg länge nu och tycker att du inspirerar på så många olika plan, dina foton, din inredning, din vikt resa o.s.v...Det är alltid lika kul att titta in här!

Ulrica - Hus no. 30 sa...

Du är så himla duktig!! Olika dieter funkar för olika människor, och det är en ynnest att hitta det som fungerar och hitta rätt balans i livet :)

Även om du var jättefin och vacker med dina 11 kg mer så är du supersnygg nu och eftersom du vet min resa så vet jag att du förstår när jag säger att du är såå läcker nu när du tappat några kilo <3.

I like you :)
KRAM

missdalarna sa...

Heja heja :)
Bra jobbat!!!
Ja blir inspirerad, själv vill jag få muskler och har precis börjat med något som heter p90x :)

Kram på dig!

Villa Björkenäs Backen sa...

Så Bra Jobbat ! :)
Grartis !!!
Ha en fin dag ! Kram

Photo by Maria sa...

Bra jobbat!!! Grattis!!
Jag går ju efter LCHF men klarar inte det utan att vara slarvig så jag går inte ner =( Jag höll i ett tag och gick ner men sötsuget försvann inte, tvärtom, det ökade =( Men jag kämpar på.. Jag vill ner ett antal kilo och en dag skall jag ha samma driv och karaktär som du =)

Kram Mia

Kamomilla sa...

Heja bruden! Jag blir så inspirerad av dig- har bara tappat hälften av det du har tappat men det känns redan såå bra!!

Som jag sagt tidigare så kan jag inte lchf:a (gallan blir sur) men jag lc:ar och det går bra. Har också upplevt att huden är smidigare (min har slutat klia också) Känns bara som att kilona sitter jädrans hårt trots ca 20 minuters pulshöjande powerwalk varje dag, men om kilona kommit långsamt så försvinner de ju inte på ett huj heller...Bara att bita ihop o kämpa vidare. jag har ändå bara hållit på i knappa 2 månader.

Otroligt fint porträtt på dig, du strålar!

Anonym sa...

Oootroligt vackert foto på dig i vita tröjan.
Du verkar vara genom go du förtjänar allt det du får till!!
Kram Emma

Anonym sa...

Jag blir så glad av att se dej på bild och läsa det du skriver! Fortsätt gärna att bjuda på dej själv och berätta hur det går med din viktresa för det inspirerar många! Bamse kram Maria

Ann sa...

Härligt Lotta! Jättebra kämpat!
Jag gillar också LCHF men "faller tillbaka" på det "vanliga" sättet att äta gång på gång men allt som allt har jag väl gått ner en sådär 5-6 kg men på ett tidsspann på drygt två år :) Men man mår ju så mycket bättre överlag när man äter enligt LCHF, så är det bara, oavsett vad Fredrik Paulun säger :)

Kram Ann

Anonym sa...

Aldrig teѕtat gojibäг! Man är gaaalen!


my ωeblog - www.gojibaret.se