fredag 23 november 2012

Godmorgon och bloggskola


Kruka/burk Louise interiör, 
lyktor Blackballon, Gran HomeNord, ljusstake Allrum

Jag var vaken så länge igår och pysslade, så skulle jag sova på morgonen idag tänkte jag.. Men nu fastnade jag på mina vänners bloggskola här på morgonen. Så bra tejejer! Å vad kul att att läsa. Mycket av det i kursen har Fyra årstider gått igenom, en del nytt, men också mycket som jag behöver tänka på att bevara.

Jag är mån om er mina läsare, jag vill gärna svara på era frågor, jag vill visa att jag läser allt ni skriver, jag vill vara den lantLotta jag alltid jag varit. Ibland är det svårt att hinna med att svara, men jag försöker alltid att svar på mail om inte annat. Ni är en del av allt kul som hänt i mitt liv, utan er skulle bloggen knappt finnas.

Så klicka in på bloggskolan du med och köp kursen vet jag...detta skriver jag av egen vilja:) det här är lätt och bra att förstå.

Kram Lotta

8 kommentarer:

Ett hus på landet sa...

Jag gick igenom den där bloggskolan igår. Mycket bra att tänka på tycker jag! Och både Clara och Frida är ju riktigt bra förebilder med sina fina bloggar!

Unknown sa...

Underbar bild, så fint!
Bloggskola..kanske kunde va nåt :)

Ha en fin dag,
kram Catta

Katja sa...

oj, det kanske vore nått för mig, jag är helt ny inom detta :)Har nyligen startat min blogg och det är ju inte så lätt. Jag blir så inspirerad av din blogg och hela resan du gjort! /Katja

Ulrica - Hus no. 30 sa...

Ja, tappa inte bort LantLotta på vägen :).. fast du är så go, så det tror jag inte att du gör!!

KRAAAM

Maria sa...

Har snart läst igenom allt och det var där jag läste om dig och kom på att du har gått den där vägen om många bloggare vill gå. Skoj att det funkar för vissa men du tar väldigt fina bilder så du förtjänar det. Vad har du för kamera och objektiv? Tänker mest på standardobjektiv i brännvidd 18-55 mm.

Kram
M

Blåbärs och smultronstället sa...

Tack för tipset, måste kika in där!
Alla förändras under åren och mycket finns nog kvar i kreativa söta dig!
Kram kram

♥ Fyra årstider sa...

Maria, jag fotar mest med 50 mm, har även 28-75 och 16-35 och 70-200mm.

I framtiden vill jag bara mest jobba med fasta objektiv, det tycker jag är bäst.

Kram Lotta

Martina sa...

Tack för tipset om Bloggskolan, tänkvärd och kul med lite konkreta tips och råd!

KRAM