torsdag 8 november 2012

Lchf och träning


Bild från Instagram 

Jag är ingen expert på det här med att träna, men nu har jag bytt ut att istället springa 3 km 3 gånger i veckan till att springa 4.7 km 2 gånger i veckan. Jag skiter i tiden osv, huvudsaken för mig är att jag tycker det är kul och tar mig runt. Men det går bra nu, så pass att när jag ser en backe så tänker jag inte "jag dör"..jag tänker lite mer" att nu jäklar så ska minsann över denna backe och vidare"..att springa har blivit ett måste.

 Det passar verkligen mig nu när jag jobbar mer hemifrån, det är lätt att bara ta på sig skorna och ge sig ut. Så simmar jag 40 minuter i veckan när min dotter har bildlektioner. Nu skulle det bara fattas att jag kör lite styrketräning, men det kanske kommer det också..men inte just nu. Viktmässigt är jag still 7 kg till målvikt, men jag känner att fettet stramas åt lite mer.

Jag fortsätter min resa med lchf och mer träning, det gör mig pigg, lite smalare, lite snyggare, lite yngre..eller kanske inte :)..hi,hi..

Kram Lotta

13 kommentarer:

Grodmamman sa...

Bra jobbat!:)
Du tränar ju ändå tre gånger i veckan och olika slags träning, det är väl jätte bra. Jag orkar/hinner bara två gånger i veckan för närvarande och då springer jag lite drygt 5 km varje gång.
Kram

...förvandlingsdesign för liten stor! sa...

Tack för inspirationen! Är själv i "snart-stadiet", där jag skyller på en förkylning eller något annat... Men, promenerar i alla fall en hel del :) Ha en härlig torsdagkväll!
hälsar Ulrika

Mys och hemtrevnad sa...

vad duktig du är...jag skulle med behöva ta mig i kragen men orken finns inte...kramis semlan

Annelie sa...

Du är så himla duktig...;)))

KRAAAM/Annelie

Milla sa...

Härligt Lotta! Träna är ju även himla bra för kreativiteten! Och du, man tränar inte för att bli yngre utan för att bli gammal. Det är mitt gyms fina motto. Själv har jag ofrivilligt uppehåll då förkylningen from hell slog till men det behövs väl lite nyttig vila en stund. Ha så härligt o kram!

Clara Fabio sa...

Wejdź, proszę na moją stronę: http://schizofreniamojegosyna.blogspot.com/

Madame Edith sa...

Men gud vad duktig du är!!

Kram/M

missdalarna sa...

Ja, det är så skönt att ha kommit igång med träningen. Jag blev lite inspirerad av dig faktiskt och har nu kört snart 3 veckor.

Men jag är lite antingen eller, så jag kör stenhårt 6 av 7 dagar ;) men så ger det snabbt resultat också :D

Septemberflikka sa...

Jag är en träningsmänniska men har från att ha tränat 5-6 dagar i veckan dragit ner till 3-4 pass då jag känner att jag inte riktigt kan prioritera det på samma sätt nu med två små barn. Lunchpass och morgonpass är min räddning. Har även nu kostat på mig några PT-pass och oj vad kul det är! :) Och effektivt! Jag äter LCHF sedan 1,5 år tillbaka och min kropp mår så mycket bättre av det och att ha en kolugn mage är mycket värt. Sen händer det visst att ngt bröd/fika slinker ner någon gång ibland men jag märker direkt att jag mår sämre då igen. Kul att du hittat något som funkar och som får dig att må bra.

kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Bra jobbat!
Jag förstår att du mår bättre på alla sätt. Efter min sega förkylning ska jag igång med zumban igen och mer styrka. Gärna stavgång också:-)
Kram kram Susanne

Photo by Maria sa...

Härligt att du fått till träningen så bra =)

Ha nu en fin fredag...

Kram Mia

Catarina Quick sa...

Hej!
Jag har börjat motionera med och det har blivit ett litet måste =)Jag blir irriterad om jag inte gått min promenad hihi! Hejja dig & mig!

Anonym sa...

Vad bra du är Lotta! Du har precis rätt inställning till träningen tycker jag och det syns verkligen på bilden att du mår bra :)