söndag 20 januari 2013

Godmorgon


Ljusstake Mellow store, mugg Nordljus, ipad :)


I två månader nu jobbar jag hemma, med att sälja reportage. Har inga uppdrag som jag måste iväg på. Så jag sover när barnen gått till skolan, äter frukost när jag vill, tränar, plockar här hemma och umgås med folk. Så jobbar jag när jag vill, ibland på dagen och ibland på natten. 

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna styra sina tider så, det är underbart att jobba hemifrån. Lite ensamt ibland, men då försöker jag hitta på lite roliga saker. Så på helgerna njuter jag att få ha min familj hemma!Möbler Mio, matta Lilla vita villan, lampor Orginal Btc, dynor Blackballoon

Idag ska jag gå en promenad efter frukost med min granne i byn och sedan ska vi grilla hamburgare i pulkabacken och börja flytta in dottern i sitt rum. En skön hemmadag! Letar soffa till dotterns rum, tror jag hittat en nu som blir toppen. 


Idag är sista dagen Allrum har 20 % rabatt på hela sortimentet, ange koden Allrum20 i kassan, gäller ej beställningar och rea.


Ha det gott!
Kram Lotta9 kommentarer:

Carina sa...

Skönt med ledig dag och det där att kunna styra sina arbetstider, det låter bra, men det fordrar ju även disciplin....det hade nog jag aldrig haft....duktig du är!
Ha en skön söndag.
Kram

HannasHörna sa...

Gud det låter som en dröm!! Jag vill också...

Kram på dig!

Coolaannna sa...

HIhihi säger det igen...vill ha din klocka med allt det där magiska du hinner med ;)

Kram och ha en fin dag!

Malin ~ inredning och annat sa...

Skönt att jobba hemma lite! :)
Jag funderar på att köpa en iPad men undrar hur den funkar? Hur är det att redigera bilder på dem? Och hur funkar det att skriva på dem? Finns det skrivarprogram i dem eller funkar de exakt som en iphone med appar?
Använder du den mycket med jobbet?

♥ Fyra årstider sa...

Malin, jag svarar här idag. Annars frågor på mailen. Jag använder min iPad till surf och svara på mail. Den funkar som en iPhone och jag använder den varje dag.
Kram Lotta

Milla sa...

Jag jobbar ju hemma mycket sedan många år, man dårskapers gjort men det är förbaskat ensamt ibland. Man önskar man kunde ha " cyberfika " med fler i samma situation då och då. Det du Lotta, hur får vi till det ;). ? Till den som funderar över IPad, den är suverän att surfa med och läsa på, men redigera och skriva...no no. Detta har jag visserligen skrivit på ipaden men mer text orkar man inte med liksom. Kram Milla

Hanna sa...

Låter härligt att styra sina tider själv.
Ha en fortsatt fin söndag!
Kram
Hanna

Jennie sa...

Det där arbetslivet skulle passa mig som handen i handsken! Mycket avundsjuk!! Tyvärr är jag inte lika modig som dig o satsa allt... Bra jobbat! Och tack för en inspirerande blogg!

Camilla J K sa...

Låter som ett jobb för mig. Tiderna passar mig perfekt. :)