måndag 11 februari 2013

Sista natten i huset..


Bild iPhone

Den här bilden är nära där vi bor. Det har varit fantastiska dagar, vi har fått se så mycket fint. Jag trodde aldrig när jag åkte hit att det skulle finnas så mycket fina matställen. Man får vara lite försiktig sent på kvällen, men annars är det inget farligt på dagarna. Alla vill sälja, man får säga nej vänligt men bestämt.

Nu lämnar vi vår enkla boning i medinan för att bo på hotell sista natten. Ska bli riktigt trevligt, ett spa hotell har vi hittat för bra pris och sedan hem till mina sjuka älsklingar. Å nu börjar man längta hem.

Ha det så bra!
Kram Lotta

7 kommentarer:

Huset på Backavägen sa...

Vilken fantastisk resa du verkar ha fått vara med om! Spännande att få uppleva dessa kulturskillnader.
Kram Anki

baraetthem sa...

Vad underbart det ser ut! Och vilken upplevelse du varit med om!

Bilderna får en verkligen att vilja åka dit:)

Kram kram

Kalkstenssommar sa...

Välkommen hem fina du! Resan verkar ha varit underbar. Kanske en resa även i själen.

Kramar

L

Anonym sa...

Det ska bli skönt att få hem dig till Sweden igen :)

Snöig kram/Lisa i Norr

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jag blir ju riktigt sugen på att åka till marocko och köpa sittpuffar och inneskor nu.. och ha det lite varmt till och med, fryser ihjäl lite nu! :)

kram /iris

Carina sa...

Njut sista tiden!

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Vill tacka dig för din kommentar inne hos mig igen. Känner mig så där "barnsligt" stolt över att just du kommenterade inne hos mig.

Din resa på bloggen är sagolikt spännande. Du har växt så otroligt mycket i din person under de här åren. Du ger styrka till så många därute utan att kanske förstå hur viktigt det är.

Själv reflekterar jag över helt nya saker sedan cancern. Att då komma in här och läsa ger styrka och livskraft. Att se hur du bara gör!

Lotta, du är amazing!!!

Kram
L