fredag 1 mars 2013

PlanteringsrummetJag har ett rum i min källare där jag kan stå och plantera. 
Finns ett litet fönster där inne också så det inte blir så mörkt. Så har jag inrett med hyllor och förvaring.  I vår ska jag börja med mitt rum i skolan som ska bli min verkstad  men så länge funkar det bra i mitt lilla rum i källaren. Där stod jag häromdagen och planterade om alla mina pelargoner som varit på vinterförvaring. Mysigt!

När du läser det här är jag på väg till Helsingborg för reportage, ska sova där inatt hos min vän Lena och träffa Jenny också, ska bli så mysigt. Härligt att vara igång igen med reportagesäsongen också...nu kommer det bli många resor att se fram emot. 

Kram Lotta

7 kommentarer:

Renoveringsdags sa...

Men så härligt! Skrev precis i min blogg vad det kliar i fingrarna efter trädgård och vår! Lägger planterings rum på min önskelista! ;) Ha en bra dag!

Queen of Kammebornia sa...

Vad härligt det ser ut! Jag tog fram mina pelargoner igår, men de hade dött allihop... Det är underbart med vårljuset nu! Hoppas du får en fin helg! Kram!

Ekenäsliv sa...

Vilket härligt rum!!
Så det är dax att plantera om de små pellisarnanu? Får se om mina överlevt, var inte så snäll mot dem i höstas;-)
Ha en fin helg i Helsingborg!
Kram Anna

My everyday life sa...

Vilket underbart rum! Wow vill också ha :) Trevlig helg! Kram Nina

Carina sa...

Meeeeen, jag tycker inte ditt planteringsrum ser speciellt litet ut....gött att kunna ha en plats man kan greja utan att det gör något att det blir jordigt....

♥Linda♥ sa...

Så fint och visst är det härligt när man får väcka Pelargonierna. Då känns våren så nära. Hoppas du får det fint i helgen!
Kram!

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg du har, och fina bilder! Det är så härligt nu när man äntligen får börja så och plantera lite igen. Kom igen, våren!