lördag 15 juni 2013

Lchf före och efter


Den här vänstra bilden har jag haft på min dator i snart ett år nu, den är fotograferad i slutet av juli när vi är på Menorca förra året. Då hade jag ätit Lchf i 4 veckor och redan gått ner 4 kilo och precis börjat träna lite. Den högra bilden är idag och totalt minskat 15 kilo och känner mig så där lagom. Visst jag har lite på mage och lår..men jag är kvinna i mina bästa år och fött två barn och jag mår så bra!

Inte trodde jag att jag skulle lägga ut en bild på mig i bikini på bloggen, men skitsamma..jag skiter i jante. Nu kan sommaren komma med 4 nya bikini inköpta , nu ska jag minsann inte spara på krutet :)) ikväll ska jag på tjejfest så här ska öppnas första cidern. Skål då !

Kram Lotta

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Beundrar dig för att du lägger ut dessa bilder, det skulle jag aldrig våga!:) Var stolt över det du åstadkommit med din kropp!:)
Ha en trevlig kväll! Jag ska på sommarfest!:)
Kram

malinns sa...

vad duktig du har varit jag tycker inte att man ska bli FÖR smal när man är i vår ålder heller. Själv har jag gått ned 17 kilo och tycker att jag är riktigt fin beach 2013 trots jantelagen. Hoppas det blir en trevlig fest, god lördag!

Septemberflikka sa...

Skitbra jobbat! och starkt att våga lägga ut bikinibilder. Ha en supermysig kväll!

kram

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

bra kämpat..håller med om att man inte behöver vara extrem smal som sagt så har man ju några år på nacken;) hoppas du får en härlig kväll..
kram Gabriella

Sara sa...

Tuffa kvinna! You go, girl!

Anonym sa...

Det är så härligt att få följa dig på din resa!! Beundrar ditt mod och inspireras mycket av dig. Tack!! Hoppas att du får en trevlig tjejfest<3

Lise-Lotte sa...

Good for you! You are really inspiring me! Thank you- and I so enjoyed your children's graduation pictures from earlier in the week--what a lot to celebrate-
Here's to your health!
Lise-Lotte
partygreen.ca

Anonym sa...

Modigt med bikinibilder! Tycker du ser helt perfekt ut nu, alldeles lagom av allt. :-)

Matrummet sa...

Vad duktig du är!:) Har precis hittat hit till din fina och inspirerande blogg. Ha en supermysig kväll.

Kram

Sallys hus sa...

Hej sygging!
jag tycker du är hur cool som helst som visar bikinibilder. Jag önskar att jag tagit nån sån bild för ett år sedan för man ser ju verkligen skillnaden..;)
Kul men nya fina bikinis.

Va duktig du är som målat möbler.det skulle vi med behöva göra.. men här står ju ALLT still nu.;(
Vilka fina bilder från skolavslutningen och den där grillbänken tyckte jag var hur snygg som helst. En sån skulle vi med behöva.
ha det gott!
Kram Katarina