fredag 14 juni 2013

Svarta utemöblerNu står mina nymålade solstolar i trädgården också, de är säkert minst 5 år gamla men nu ser de nya ut. Jag har använt akrylatfärg v från Byggmax och först tvättat. 
Porslin från Allrum och Marrakech


Kudde från Louise Interiör

En målare kanske skulle säga att jag har slarvat lite, men själv är rätt nöjd :) Det här var stolar som vi inte haft framme på flera år för de inte varit så fina. 

Nu ska jag fånga dagen, saften är färdig och ska stå och dra i 4 dagar och jag ska göra lite ärenden.

Kram Lotta

12 kommentarer:

Anonym sa...

En liten fundering! De blir inte för varma som svarta? Jag fegade ur och målade mina däckstolar vita nämligen :)
/Malin

♥ Fyra årstider sa...

Det är ingen risk för mig för jag sitter inte ändå då länge :)))
Kram Lotta

Min Lilla Kokvrå sa...

Vilket pill-jobb och så här på bild kan man iaf inte beskylla dig för att slarva, ser jätte snyggt ut. Hoppas det nu blir varmt och skönt så de kommer till användning, även om du nu tydligen inte kan sitta still några längre stunder ;) Låter iaf fint att du tar dig tid att fånga dagen.
Ha det gott!

Anonym sa...

Aaah, såg att du hade lite märk choklad på e av bilderna. Jag har en mörk chokladkaka i kylen. Nu är det dags att sätta tänderna i den, känner jag! Jättesnyggt med svart på utemöbler. Ofta tänker man (jag) bara vitt, vitt, vitt...

Bokälskande mamman sa...

Måste ju bara säga att jag älskar de nya fotografierna på era "nya" möbler och grillbänken. (Nyfiken på nya grillbänken med förresten!!)Jättefint med svart!

Roligt att ha kunnat följa din framfart med penseln på Instagram också!

Anonym sa...

Tänkte mer på den där första känslan när man sätter sig ner! Får nog bli svart här med! Tack för inspirationen :)
/malin

Kärrans blogg sa...

Jättesnyggt med svarta ute-stolar!
/Kerstin

Gabriella sa...

Härliga bilder! Så fint det ser ut, och finfina kuddar till. Underbart med saft och bullar en strålande sommardag lutandes tillbaka i stolarna=)

Karolina sa...

Vackert!
JAg målade våra bruna/kastanjfärgäde utemöbler som var i dålig skick med svart olja men det blev inte alls så fina eftersom det bruna lyser igenom... =(

Pia H sa...

Vilket jobb du har lagt ner på ute möblerna! jätte snyggt blev det. snygga kuddar! har också köpt dom från Louise interiör, om du tröttnar på dom två silver lyktorna vid bordet så köper jag dom gärna.

Kram Pia H

Om Ett Hus sa...

Jag tycker det blev superfint! :) Bra gjort!

Mamma Mia sa...

De största slarvarna är just målarna så kommentaren skulle kunna bli: Vad fina, det ser ut som om de är målade av målaren :)
Hantverk ska inte vara perfekt. Fina!!!