måndag 29 juli 2013

Bullar..igenJag vaknade i förrgår och var sådär superpigg. Ställde mig och baka bullar på morgonen i uterummmet, rena terapin. Efter det städning av hela huset och fixa trädgården och sprang.....på kvällen var jag helt slut :)) Typiskt mig. Jag kör när jag har ork sedan kan jag lata mig en dag eller två.Idag ska jag iväg och jobba och fota reportage. Fast det känns inte som jobb för jag älskar det!

Ha en fin dag!

Kram Lotta

11 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Haha, känner igen mig där. Jag har vissa dagar då jag flänger på som sjutton från tidig morgon och man är så där supernöjd när kvällen kommer MEN ont i ryggen och helt slut då. Sen kommer de dagar man inte gör nåt fast man borde. Konstigt det där

Kram Teres

Anonym sa...

Fin korg att ha bullar i. Varifrån? /Em

Anonym sa...

Ops!
Frågade min kompis om hon såg så fint du gjort på altanen,, nej sa hon har tröttnat på hennes blogg, reklam och så duktig enligt sig själv. tyvärr är det nu flera, jag hört det av, att dom bojkottar din blogg.
Fast jag har inte tänkt så, jo lite mkt. av reklam och nytt hela tiden som hos dom flesta, bloggare tråkigt för dig om många slutar läsa??
Glad sommar ö Lisa

♥ Fyra årstider sa...

Lisa, det går bra om någon slutar läsa. Man behöver inte tycka om min blogg eller mitt hem. Jag bjuder på mig och mitt liv för den som vill.

Ha en härlig sommar Lisa för det har jag.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Lotta
Det är så sant, det du säger.
Alltså lever du gott utan att behöva oroa dig för några avhopp.
Lycka till och hoppas att lyckan varar dig för evigt.
Kram på Dig med. Lisa

Vitae stilo sa...

Ååå så gott med nybakat bullar <3

Älskar att baka men gör det för sällan nu för tiden :-(.

Kram
Helen
vitaestilo.se

♥ Fyra årstider sa...

Lisa.. Jag betalar både skatt, moms och förmånsvärde för reklam på min blogg. Den bidrar till samhället, så bloggen är en del av mitt företag. Så länge jag vet att jag gör rätt för mig så sover jag gott på nätterna och gör det jag tror på. Här får man läsa och se allt möjligt och så ännu mer på instagram.

Kram Lotta

Annmarie sa...

Anar jag en mugg från Pip Studio där borta i hörnet?

Photo by Maria sa...

Mmmm så gott med nybakade bullar och det låter så härligt att stå och baka i ditt fina utekök..

Kram Mia

Gabriella sa...

Så gott med bullar, det hade jag inte sagt nej till:) Åh blir så sugen på att baka, har länge tänkt baka bröd och annat gott nu. Snart får jag ju slå slag i saken:)
Kram

Emilia sa...

Gud så fina grejer! Som som är galen i prickigt älskar formerna och bullarna ser ju mumsiga ut de med. :-)