onsdag 31 juli 2013

Minisemester


Bilder iPhone

Nu är vi hemma igen från vår lilla minisemester. Jag bjöd min bästa vän Maria med bloggen Promenader på landet på en liten resa i 40 års present. Vi bodde på ett litet bed and breakfast som heter Äppelgården. Enkelt och mysigt och imorse fick vi frukost i pergolan. 

Vi har varit vänner från vi var små och firat många, många semestrar tillsammans. Det skönt att resa med någon som känner en utan och innan. Inga konstigheter och man kan vara som man är och bara ha det bra. Vi tänker väldigt lika och Maria ser väldigt positivt på allt så med henne finns inte mycket bekymmer. Igår var vi runt och tittade oss omkring i Falkenberg, Skrea, Halmstad och Tylösand och så gick vi en promenad. 
Idag hade jag lovat följa med till Ullared, det gick det med. En timme och sedan var jag klar:) gillar inte när det är mycket folk. Det bästa med en sådan här resa är att hinna prata och umgås.

Nu ska jag fixa ordning lite för grillkväll..killarna i huset är på fotboll och kommer snart hem.

Kram Lotta


4 kommentarer:

Lotta sa...

Oj vilken underbar bild, den där sista på solnedgången. Jag bor på östkusten, så här ser man "bara" soluppgången. Den är inte alls illa den heller...

Härligt med vänner som man kan ha kul med :)!

Camilla sa...

Vilka snygga brudar =)
Ni verkar haft det mysigt...
Härligt att ha en vän där man kan vara precis som man är.
Kram!

Gabriella sa...

Åh så härligt! Underbart att få umgås med sin fina vän, äta gott och bara vara:)
Kram

mitt liv som jag sa...

Vilken fin present du gav henne, underbart med en sådan vän!
Ha det gott! Kram Jennifer