torsdag 18 juli 2013

Semester och sommarväder


Kruka Blackballoon, Brickbord Lantliv

Godmorgon, vilket väder vi har! Vi äter frukost på altanen och har semester tillsammans och det är så skönt när båda är hemma. Jag tycker om att vara med min man, jag tycker om när vi drömmer tillsammans och berättar vad vi vill göra med vårt liv. Det känns bra att veta att vi känner lika i det mesta. Vi vill få klart huset utvändigt men sedan vi vill lägga mer pengar på resor. Hur mycket man än älskar att inreda och fixa hemma så är det upplevelser som man minns. Vi gillar både god mat och vin så mer matresor, mer storstäder längtar vi efter.

Nu är det dags att fånga dagen, inga måsten idag..tar dagen lite som den kommer. Ha en skön dag och tack till er alla som på olika sätt läser, kommenterar osv både här, på fb och instagram. Ni är så underbara, tänk vad många människor jag lärt känna genom bloggen..så glad för det!

Kram Lotta 


2 kommentarer:

Vitae stilo sa...

Vilket fantastiskt hem och vilka ljuvliga bilder.
Så härligt att följa dig både här och på Instagram.
Har du tid i all sommarstress får du gärna titta in till mig på
www.vitaestilo.se

Kram
Helen

Milla sa...

Skriv upp Edinburgh på listan Lotta! Åker därifrån idag, haft flera fina dagar ( värmebölja! ) och älskar den gamla stan med allt mer "nära" än London. Fast maten är väl sådär... Sen jag hade ett jobbigt år 2012, så har inredning totalf fallit ned på min intresselista totalt., Känns helt platt liksom. Jag vill uppleva världen till max, så är känslan just nu. Kram Milla