torsdag 12 september 2013

62 kilo


Nagellack Nelly

Igår när jag letade batterier till ficklampan hittade jag batterier till vågen också. Har inte vägt mig på 2 månader, jag försökt att lägga själva siffran på vågen åt sidan och bara lägga fokus på en må bra kropp. När jag började träna så gick jag upp i vikt och då var det ännu viktigare, för jag märkte att kroppen blev stramare och byxorna större.

Imorse vägde jag mig och hade ytterligare gått ner 1 kg, alltså 1 kg på 2 månader vilket inte är så mycket, men nu tar det tid. Så nu är 16 kilo borta på min kropp och jag har bara 2 kilo kvar till min målvikt. Jag är 157 lång så 60 känns bra för mig. Det går långsamt och det gör ingenting just nu, för jag har kommit till ett läge då jag mest bara lever och tänker inte så mycket. Igår shoppade jag en ursnygg klänning, och det är så roligt med kläder..och dyrt :)

Jag har köpte mig några fina nagellack från Nelly i somras. Förr hade jag inga men nu slog jag till på 3 stycken på en gång. Mina egna naglar har nu växt ut så nästa gång behöver jag nog inga tippar.

Nu fångar vi dagen...

Kram Lotta


17 kommentarer:

Disa E sa...

Du är så duktig så då får man köpa sig lite presenter som livar upp lite extra :)

ha det gott och en fin dag.

Jatte sa...

Du er SÅ flink!!!

Ha en fin ettermiddag,
Klemmer fra Jatte♥

Birgittha sa...

Vad du inspirerar mig!!
kram Birgittha

VINTAGELINE sa...

Grattis! Du har vert så flink. Du er en fin inspirasjonskilde!

Klem

Unknown sa...

Felicidades ya estas mas cerca de tu peso ideal .
Besos !!

Browneyedgirl sa...

Härligt att höra =) Du har verkligen kämpat. Jag har boken hemma och jag tycker den är underbar. Så en första plats är du väl värd, grattis <3 Kramen

Linnéa sa...

Just dit önskar jag mig själv också. Vikt skall man inte behöva tänka på och frisk vill man ju vara. Stort grattis.

mitt skärgårdsliv sa...

Hej Lotta! länge sen jag lämnade en kommentar efter mig! Men det betyder inte att jag inte följer din blogg! Tvärtom jag är in nu som då och kikar vad Lotta på landet har för sig och på instagram kikar jag in dagligen :) Själv har jag inte haft tid med bloggande på ett år men vem vet kanske jag öppnar den igen nån dag... Boken har jag köpt, så fin den är! Så mycket som hänt sen du började blogga, har följt dig från början! Du inspirerar så mycket fortsätt så Lotta! God fortsättning på hösten!
Kram Maria!

Hanna sa...

så duktig du är.
Ha en fin torsdagskväll.
kram
Hanna

Queen of Kammebornia sa...

OPI är så himla bra också :) Och du också! Jag har länkat till dig! http://queenofkammebornia.se/2013/september/splittrad-och-mangfacetterad-2.html

Queen of Kammebornia sa...

OPI är så himla bra också :) Och du också! Jag har länkat till dig! http://queenofkammebornia.se/2013/september/splittrad-och-mangfacetterad-2.html

Anonym sa...

Så härligt!
Skönt och sunt, att inte varit så fixerad vid vågen..
Idag har jag skyltat med din bok!Jättefin!! :)
Kram Marie

Ekenäsliv sa...

Såna saker som gör att man känner sig lite extra fin... Så tänker jag på att jag ska ta mig mer tid för det, för jag mår ju faktiskt liiite bättre då;-)

Kul att du gillade mitt inlägg idag, även om bilderna blev lite dassiga i mörkret...
Men jag gillar verkligen boken, så himla fin! Den ska stå framme i köket, favoritplatsen i huset:-)

Gillade verkligen med det vita Trivselhuset... Nu har vi ett vitt hus, men än finns en del kvar att göra. Som du säger det tar sin lilla tid..

Kraaaam Anna

Eva sa...

Vad härligt att vara så nära sitt mål och njuta av det så som du gör! Grattis - det är du värd!!!

Kram Eva, Tinibelli

Anonym sa...

Vad duktig du är! Heja, heja! Bra gjort!

Nordhem sa...

Rätt inställning tror jag, inte ge direkta avkall utan ta det mer långsamt medan man lever på som vanligt. Det är klart, vissa justeringar får man göra ;) men det skall väl vara gött att leva, även under tiden. Kram o grattis!

♥ Fyra årstider sa...

Tack för alla gulliga ord, det är ju härligt att se resultat. Jag läser alla mina kommentarer och ger en kram tillbaka.

Kram