onsdag 11 september 2013

Samla fotonMin dotter har nog kommit på att det är inte så dumt att ha en mamma som kan fota bilder. Förr ett tag sedan var mest jobbigt, men nu börjar det bli kul med foto. Jag samlar bilder till min vägg här hemma som ska bli på familjen. Den här bilden ska få bli en dela av den, ska bara försöka få min son här hemma att vara med lite mer.


Kram Lotta

5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lotta!
Igår kom mitt exemplar av din fina bok i brevlådan! Den är ju såå fin och härlig, jag kunde inte låta bli att bläddra i den från pärm till pärm bara för att njuta av alla fina bilder! Ska bli jätteskoj att läsa den också!
Förstår att det ligger oerhört mycket arbete bakom den fina boken och jag hoppas att du riktigt kan njuta av vad du har åstadkommit nu när den en färdig, det är en fantastik bok!
/Jenny

Klara sa...

Oj, det ser lite fel ut att ha päls på sig när man gullar med en kanin. Men jag gissar och hoppas att pälsen inte är äkta?

Sallys hus sa...

MEN LOTTA!!!

Vilka fantastiska bilder!!
vad otroligt duktig du är och dottern är så fin..å ninis är ju sååå söt..;)
Ha en fin dag nu!
Kram Katarina

elviras drops sa...

Så fine bilder, nydeleg jente og søt kanin. Blir fint med en familievegg. Kjekt å printe ut litt bilder også , ikkje berre ha dei på skjermen.
Klem

Gabriella sa...

Åh vilka underbara bilder! Så fina:)
Kram