torsdag 7 november 2013

Lite julkänslor


Lampa och kruka Blackballoon


Jag börjar känna lite jullängtan, det är ändå ganska sent för att vara mig. Har inte köpt några julklappar ännu, men ska fixa det så jag är klar med det några veckor före jul. Mina barn önskar sig mest pengar till vår Londonresa, så det blir inte så svårt i år.Jag har däremot köpt några rumsgranar. Jag använder ofta blommor som jag har hemma i min julstyling vid reportage också. Dessa är nästintill odödliga, och jag gillar deras utseende. 

Nej nu är det dags att fånga dagen!

Kram Lotta

5 kommentarer:

Dronninghuset sa...

HEI,
har slike stuegraner jeg og. veldig dekorative og kjempestilige inneplanter...
her er det kaldt i dag.... men jeg fyrer i ovnen så skal ikke klage.

ha en deilig novemberdag
klem TOVE

Johanna sa...

Jag hade också en eller om det var två sådana granar inomhus förra julen. Jag gillar dem skarpt!

Ha en finfin torsdag!

Kramar Johanna

Jenny sa...

Jag har aldrig sett såna granar förut, men de var ju superfina! Måste jag hålla utkik efter? Finns på "vanliga" blomsteraffärer? By the way... Idag är jag i Mjölby och fotar på en skola, första gången jag är här!

Jenny

På landet vid havet sa...

Så fina! Ska iväg en sväng till blomsterhandeln idag. Hoppas de har rumsgranar. :) Att de är nästintill odödliga låter ju perfekt för mig! Hahah :)

Ha en fin dag!
Kram Mia

LIFESTYLE by Sessan sa...

Jag måste nog ner på torget i morgon & se om dom har några sådana för det är ju snygg grönt & klart en liten försmak på jul.

Idag hittade jag däremot ett cederträd som jag hade jätte svårt att gå ifrån, det vara bara plånboken som sa att -det går inte nu.....
Jag kunde faktiskt tänkt mig ett stort i stället för gran i år :D

Glada Hälsningar
//Sessan