tisdag 26 november 2013

PackaIdag behöver jag packa för två dagar till Stockholm. Jag åker själv och jag gillar det. Brukar alltid träffa en massa trevliga människor på vägen. Har en liten lista på allt jag vill hinna med. Kruka Sturehofs finns ej på nätet, kottarna har jag köpt i en butik i Linköping


Ljus och ljuskoppar Blackballoon

Jag åker mest för vi har en gratisnatt att ta ut före jul och det blir inte av om jag inte åker själv för min man reser så mycket med jobbet så han vill inte iväg igen. Jag visar bilder från det när jag kommer hem så får ni titta på lite annat under tiden :)

Kram Lotta

5 kommentarer:

Eva sa...

Vad härligt med två hela dagar för spännande upptäckter och roliga möten. Det ska bli spännande att läsa mer sen.
Ha det fint!
Kram Eva, Tinibelli

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

mysigt med Stockholm. Jag sitter nu och kollar bloggar från Florida då dom andra sover och jag inte kan..himla tidsomstälning<=))) blir så julsugen,, må så gott och trevlig resa

Lindas plats sa...

Åh låter ju hur mysigt som helst att åka iväg så där och ge sig iväg på spännande upptäckter och möten under tiden.
Ha en fin dag
Kram Linda
TREVLIG RESA

Anonym sa...

Hallå där!
Ville bara kommentera krukan från Sturehof. Visst är dom fina. Vi har varit dit flera gånger, senast nu i somras. Det ligger så vackert.
Ha en skön tripp!
Kram
Lisa i Norr

Anonym sa...

Ser att ngn kommenterat och tipsat om Sturehof. Det ligger strax söder om Sthlm strax innanför Botkyrka Kyrka. Superfint slott och keramikverkstaden ligger precis vid Mälaren.