lördag 14 december 2013

Att bara få vara hemma


Glasklocka Louise interiör, Hjort Allrum, tomte Cervera, Kruka Sprudla

Det är något speciellt med att få vakna och veta att alla är hemma, ingen ska iväg. Min man jobbar med flygplan och har jour en vecka i månaden samt att han är utlånad både i Sverige och andra länder i världen som behöver hjälp med sina flygplan. Det är därför han reser mycket emellanåt och jag med. Vårt förhållande mår bra av det, så länge det blir lagom. Då har vi glöden när vi ses och får samtidigt båda ut och se lite mer. Nu är han hemma i en månad tex. så det är inte reser hela tiden, men mycket mer än vad det var förr.


Glasklocka är toppen om man inte tål starka blommor, 
jag ska även använda den till mina blomsterreportage

Samtidigt älskar vi att vara hemma, min man är mer trygghetsberoende än vad jag är. Jag utsätter mig gärna för lite obehag och utmaningar och tex. resa till olika ställen. Min man gillar mer det normala, med mindre utsvävningar och reser gärna tillbaka till ett ställe där det varit bra. 22 år har vi varit tillsammans och det blir bättre med åren. Nu kan jag äntligen vara den jag är utan att tänka för mycket. "Nu kör vi" säger jag. Tänker inte sitta och ångra att jag inte levde livet och inte är nöjd med den jag är.

Ska fixa lite frukost här till sjusovarna, aldrig före 10 på en lördag. Vi njuter lite mer och tar det lugnt när ungarna blivit större. Förr kunde vi vara ute och jobba kl 8 en lördag, men nu är det andra tider :)

Kram Lotta

3 kommentarer:

Anna Stenberg sa...

Hoppas att ni får en riktigt skön helg!!! Och tack kära du! Du är en sann inspirationskälla både som person och i ditt yrke!!! Kram Anna

Min KuriÅsa Värld sa...

Det låter härligt, njut av livet och mannen!
Kram Åsa

Gabriella sa...

Så härligt det låter. Så fint ni verkar komplettera varandra! Underbart och inspirerande:)
Kram