onsdag 4 december 2013

Gå bort presentIdag har jag varit hemma och städat och fejat. Bakat lussebullar osv. Jag fick ta en promenad också för när jag har mina ensamdagar blir jag lätt knäpp annars.

Det här tycker jag var en fin present till någon som har mycket. Glögg, saffranskola och en söt burk med hemmagjorda kakor, allt från Ellis Corner utom kakorna förstås :)  Ibland vet man inte vad man ska hitta på, men sådant här brukar gå hem. Hoppas den som ska få det blir glad.

Själv har jag massor av julklappar kvar att köpa, försöker verkligen tänka mig för att det inte ska bli sådär hysterisk som jag var förr. Jag säger som min bästa vän, julen ska vara umgås med folk, lyssna på musik, ut och gå i naturen och inspireras av sådant man tycker om. Hon är klok min bästis! Mer upplevelser och mindre saker i julklapp.

Kram Lotta

3 kommentarer:

fru Larsson sa...

Vilka fina gåvor, vem blir inte glad för dessa!?
Försöker också komma ifrån julhysterin i år, fick bli en liten lista med vad jag vill prioritera istället för dyra julklappar :)

baraetthem sa...

Det är ju så kul att pyssla ihop en gå bort present och den där skulle vem som helst bli glad för:)

Kram fredrika

Sallys hus sa...

Hej heeeej!
Men ååå den som inte blir glad för det där ska inte ha några presenter..;)
Ååå vad vi skrattade jag och min M då vi läste om hur du å ditt hjärta är som pusselbitar...haha.. jag skulle ha kunnat skriva det själv...hihi.. å precis så känner jag med då han kommer in i ett rum..;) Vet du...haha.. vad världen är liten.. Din bloggvän Sofia som du brukar träffa..
Hon är bästa vän med min dotters pojkväns mamma... ;)Ha det bäst söta Lotta!
kraaaaaaaaaaam katarina