lördag 21 december 2013

Gemenskap


Jag har haft en dag med många kära. Känns bra att hinna träffa dem man tycker om också. Jag funderar så mycket i perioder så jag blir knäpp på mig själv. Den där balansen som man vill hitta mellan olika saker, hur mycket man vill och måste jobba och vad man vill lägga tiden på. Funderar ni också mycket på livet? Jag önskar ibland jag bara vore en sådan där som gick upp på morgonen och sedan bara körde på...:) jag har kanske för mycket tid vissa dagar när jag är hemma.

Nej nu hör jag min man kommer hem, ha en fin kväll. Nu ska vi fixa julklappen till familjen och våra svärföräldrar. Kan tyvärr inte skriva för en nyfiken svärfar läser här varje dag :))

Kram Lotta

4 kommentarer:

Milla sa...

Jisses, jag funderar jämt. Jag är ingen pysselmaja, jag ser inget betydelsefullt i just de grejorna utan har alla tankarna på allt som sker omkring en som man inte kan styra över.... tyvärr. Tänk om man kunde trycka på en knapp ibland och stänga av! Just nu tänker jag på älskade dotter som vi inte träffar i jul - och alla de som inte alls ens kan få julefrid och äta julmat. Man blir knasig på tankarna. Kram Milla

Life´s Silverlining and I sa...

Gud vad mysigt du har det Lotta! Och så härliga bilder på dina barn, känner igen det där:) Tankar på livet, oh ja. Stor kram och god jul! Kram Nilla

Anonym sa...

Verkligen ett mysig o trevligt t hem ��
En liten undran var har du köpt vita skinn puffen?
Hur hög är den?
Det står först på min önskelista
Hohoho God jul på dig från mig ����

♥ Fyra årstider sa...

Anonym, skinnpuffen har jag köpt i Marrakech, men den finns här hemma också i nätbutiker. Jag skulle tro den är ca 40 cm hög.

Kram Lotta