tisdag 17 december 2013

Massage och frukost


Idag har jag haft det riktigt gott, varit på Paus i Linköping och ätit frukost med min man. Han börjar sent några dagar så då passade vi på att ta frukost på hotellet, gav det som förslag igår kväll att han kunde bjuda mig på det :) och det tyckte han var en bra ide. Hann vi prata ihop oss om jul också och hur vi vill ha det. Hotstone massage är så skönt, jag älskar värme, och när man får stenarna på kroppen så med massage till det då njuter man. Kan jag verkligen rekommendera.

Nu ska jag baka bröd här hemma, polarkakor är beställt.

Kram Lotta

6 kommentarer:

Emschen sa...

Så mysigt!

Kram

Anonym sa...

tänk den som hade råd med frisörbesök, och manikyr!!!!
och inte minst massage , ja dom pengarna finns inte till sådan egenvård tyvärr!!!
Alicia


♥ Fyra årstider sa...

Alicia , det kunde inte jag heller för 5 år sedan eller när barnen var små. Men livet förändras och har man mål och får göra det msn älskar så jan det bli så i framtiden.

Kram Lotta

Filippa sa...

Så härligt att följa dig och din familj! Även om jag är ett par år yngre ser våra liv lika ut emellanåt! Män som reser och barn som förgyller vardagen! Och så klart allt pyssel som även här hemma tar den mesta av min tid. God Jul!

Kärrans blogg sa...

Jag fick massage med varma och kalla stenar när vi var på Varbergs kurort för ett tag sedan. Det var underbart för både kropp och själ. Visst är det viktigt att unna sig "må-bra-dagar" ibland!
/Kerstin

Gabriella sa...

Så härligt och mysigt det ser ut! Fint att kunna unna sig detta tillsammans, få äta gott och prata ikapp. Ni verkar vara bra på att göra saker tillsammans, underbart:)