söndag 19 januari 2014

Att vara ett gott föredöme
Jag vill att mina barn ska komma ut, jag vill att de ska vilja vara med oss vuxna och att vi ska ha roligt tillsammans som en familj. Så idag packade min man korgen med mat för att grilla i backen när jag var ute och sprang.


Sedan när jag kom hem så hoppade jag bara in i duschen och sedan ut till dem. När vi väljer vara ute och göra något får vi med oss ungarna. De behöver inte vara en hel dag eller så. Våran son har alltid älskat utelivet, dottern gillar inte vintern lika mycket, men om vi är med så går det bra.
Jag är född som skogsråtta :) jag har alltid varit ute mycket och älskar det! Det blev en bra dag tillsammans och nu ligger gubben i badet så jag ska nog hoppa i .

Kram Lotta

7 kommentarer:

Helena sa...

Så mysigt!
Det är de här stunderna som både vi och barnen minns när de blir större!
Ha en fortsatt fin dag!
/Helena

Unknown sa...

Visst är det skönt att vara ute! Jag har precis sprungit 6 km och vi har även varit ute och "rastat" ungarna. Ha en bra kväll. Kram Stina

mia sa...

hej lotta!

fina bilder, ja att vara ute är ett livs elexir för många av oss!

Trevligt att du va och hälsade på hos mig, jag är ju alltid här och hänger hos dig ;-)

ha en fin kväll/kram Mia

Gabriella sa...

Så härligt det ser ut! Underbart att göra saker tillsammans som familj, speciellt att vara ute i friska luften. Ibland behövs det så lite för att det ska bli trevligt och minnesvärt.
Kram

Emschen sa...

Där har du mitt eviga dåliga samvete, jag är ute för lite. Det är så mycket jag ska prioritera så jag prioriterar alldeles för ofta bort att vara ute iaf på hösten och vintern.
Jag ska bli bättre på det! Tack och lov så är barnen ute i alla väder på förskolan.

Kram

Karriärkvinna sa...

Vilka fina vinterbilder! Själv var jag med dottern i stallet idag och nästa helg hoppas vi på skidbacken!

Visst är det härligt att vara ute! :)

Sallys hus sa...

Heeeej sötis!
nu ses vi snart.;) ska bli såå kul..;)
Va kloka ni är och det där stämmer ju verkligen.. i takt med att barnen blir äldre ser man dem ju mindre o mindre.. men så fort man gör något lite "halvgalet"...som att göra lunch ute på tomten..får man dem med sig direkt.
Haha jag skrattade gott åt att din lilla man nog var sjuk som köpte blommor.. samma här..;)
Jag brukar ÖNSKA mig blomor då jag fyller.. å varje år är det samma sak.. jag konstaterar att nä det blev inga blommor varpå han säger.. Dagen är faktiskt inte slut än!! Jag känner mig dum och det kommer en bukett...;) haha...
Vilka fina bilder på dig och vilken fantastisk resa du gjort!
Ha en fin ny vecka!
Kraaaaaam Katarina