onsdag 29 januari 2014

Kyla


Idag nöp det i kinderna ordentligt under promenaden, men det är skönt att komma ut. Jag älskar promenader med mina vänner. Här hemma har vi allt lite snö, det är ett annat lugn på vintern och inte så mycket jobb ute. Vi har stor trädgård så på sommaren finns det alltid så mycket mer att göra, men det är ju ofta terapi att vara i trädgården. 


Nu har jag massor av jobb ikväll, men jag gillar att sitta på kvällarna vid datorn för det gör mina barn också. Bäst att sätta lite fart...

Kram Lotta
7 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Roligt att vintern även har kommit till dig, här i norr har det varit riktigt kallt i veckan -25 grader och då biter det verkligen i kinderna. Blir lätt att även jag hamnar vid datorn på kvällarna som barnen känns som alla gör samma saker.Ha en fin dag/Theres

Sara sa...

Jag håller med, idag var det ruskigt. Stackars vovven ville inte alls gå på promenad, hon var redo att kissa direkt utanför dörren :)

Jag har inte kommenterat förut, jag är ny här. Hittade hit för någon vecka sen och har nu läst hela 2013 och årsresumen för 2012. Vilken inspirationskälla du är! Jag är mäkta imponerad, och jösses vilken resa du har gjort. Jag har velat starta en blogg/hålla på lite mer seriöst med inredning sedan flera år men har alltid känt att jag inte är tillräckligt duktig. Men när jag läste din blogg och hela tiden tänkte att du är ett proffs och du själv skriver att du började från ingenting och så kände jag att jag nog också kan :) Jag har dig som min stora förebild - så får jag se vart det leder mig :)

baraetthem sa...

Så fina vinterbilder och härligt att den äntligen kom tycker :) Hoppas du har en bra jobbkväll!
Kram fredrika

K sa...

Ja nu har vi nog vinter i hela landet. Härligt med lite snö som lyser upp i mörkret!:)

Life´s Silverlining and I sa...

ja fy vad det bet idag. Fina vinterbilder! Kram Pernilla

Emschen sa...

Snön har fallit hela dagen här i lilla hålan som jag bor i. Jag tycker det är underbart och jag hoppas att jag hinner ut med kameran innan snön är borta.

Kram

maria at inredningsvis sa...

WOW vilka vackra vinterbilder :)

jag önskar dig en fin helg i vinterkylan.

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion