tisdag 7 januari 2014

Längtar


Glaskupa Louise Interiör, ljusstake Allrum, vas Zeta

I december hade jag lite tufft på olika sätt, tappade inspirationen vilket jag tror att alla gör ibland. Jag jobbade ganska lite för jag kände livet är stressigt ändå i december och jag tappade fart vilket är nödvändigt ibland. Det har nog lett till att nu känner jag en längtan till att sätta igång att pyssla, fota och jobba med en massa olika projekt i början av året. Jag har haft sådan tur att det trillat in massor av bokningar på reportage från maj-aug så jag kan knappt inte ta emot fler. Så har jag blivit bjuden att komma till Skottland i maj, så galet kul...mer om det snart när allt är klart.

Nu är jag redo för ett nytt år! Idag är barnen hemma på studiedag men imorgon då blir det fart på Lotta igen, så kul det ska bli. Längtar!

Kram Lotta

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så otroligt roligt och häftigt att det går så bra för dig. Önskar dig all lycka till med dina framtida projekt, STOR kram (http://silverpil.se/)

Milla sa...

Härligt, Skottland är ju fantastiskt, blev ju superkär i Edinbourgh där vi var i somras. Visst ska du åka till London snart? Jag har gjort ett reseinlägg och lite tips om London sen jag var där i nyårshelgen http://millaflower.blogspot.se/search/label/London kram Milla

Hanna sa...

så fint du gjort och så roligt med en resa till Skottland.
Hanna

Ekenäsliv sa...

Har med tappat både fart och mod.. Men idag har jag införskaffat Multiboost på Life. sist jag tog det kände jag att jag blev piggare. Så om några dagar hoppas jag att jag ska vara lite mer i form:)
Såååå kul med Skottland! Jag kan följa med som handbagage;-)
Kram Anna

Emschen sa...

Ja men det är väl inte konstigt att du behövde ta det lugnt i december, du har ju gjort så otroligt mycket i år.
Att tappa inspirationen tror jag är universums sätt att visa att vi behöver en paus. Tror du gjorde helt rätt vilket kommer göra dig starkare i år.
Bra gjort!

Kram

Ninelin sa...

God fortsättning på nya året!

Har nu laddat med sol och värme för att klara dessa mörka dagar lite till. . . ;-)

Kram N