torsdag 2 januari 2014

Lätt rastlös


Nu har jag jobbat lite här, så det känns toppen. Roligt när tidningarna köper reportage fast de flesta har semester. Jag är en rastlös människa, så när livet står för mycket still måste jag hitta på något. Igår rensade vi sonens garderober och nu vet jag inte vad jag ska hitta på....baka polarkakor tror jag och göra plankan. Har fått för mig att jag ska göra plankan varje dag åtminstone till sommaren...vi får se hur det blir med det.

Ha en skön dag
Kram Lotta  

8 kommentarer:

Anonym sa...

Känner mig dum som frågar men hur gör man plankan? ;)

♥ Fyra årstider sa...

Plankan är en övning som man gör när man ligger på golvet, sök på google så hittar du. Bra övning. Jag kör 1.5 min och det räcker för mig .

Kram Lotta

tre nyanser av vitt sa...

Japp känner igen mig, blir rastlös jag med! Ska ta en promis med lilla sonen nu, skönt med luft! Såå skönt med ledigt även om jag blir lite förslappad. Imorgon ska jag träffa en väninna på sta´n för shopping och matintag, mysigt!
Må så gott och lycka till med plankan! Tufft av dig!
Kram Marie

Emma sa...

Plankar är bra den, men jag är dålig på att göra den. Kanske också borde köra varje dag till sommaren, tillammans med min squat challenge, 100 squats i 100 dagar:) Kram

Anonym sa...

Jag kan bli rastlös om jag är ledig för länge, men just nu är det sååå skönt med några lediga dagar innan arbetet kallar igen nästa vecka.

Jenny sa...

Jag är också rastlös nu och vill jobba, jobba, jobba! Idag ska jag börja med ett matjobb som är beställt av Allas även om barnen är hemma och lediga, men jag måste få jobba lite... :)

Det är härligt att älska det man gör och längta efter att få jobba mer! Efter tre veckors jullov är alla i familjen mer än nöjda!

/Jenny

Anonym sa...

Du får gärna komma hit och städa våra garderober om du känner dig rastlös ... :-)

chatarina sa...

Ja, plankan är riktigt effektiv!! Hoppas att du får en fin dag! Kram