fredag 10 januari 2014

Sköna fredagar


Tekanna Dollarstore, kruka Sprudla Ljungskile

Våra fredagar kommer vara sköna dagar framöver. Min man är ledig och jag jobbar hemifrån. Idag när jag var ute och fotade då fixade han lunch och eldade. Himla skönt att ha en vardag ihop. 


Nu har vi kommit upp från badet, en köttbit väntar i ugnen och jag ska göra en sallad. Sonen är iväg på hockey och vår sjukling tittar på film. Väldigt lugnt med stora barn, ibland för lugnt. 

Jag har bokat biljetter på förköp till Londonresan, Madame Tussauds vill vi inte missa. Hade tänkt gå på afternoon tea , men det kostar ju skjortan och jag äter ju alla fall inte alla de där bakverken. Bättre lägga dem på en finare 40 års middag :) Tack till alla era tips om London, skriver ner några för att komma ihåg dem. Ni är toppen!

Kram Lotta

5 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Vad mysigt att få en arbetsdag hemma tillsammans! Fint fredagsbord hos dig! Ha en fin helg, kram Suss

MITT VITA HUS sa...

Underbart med fredagar ja. Önskar bara att man hade ledigt alla;)

Kramis

Hajan sa...

SÅ UNDERBART ATT ÅKA TILL LONDON.
DEN STADEN ÄLSKADE VI, MIN GUBBE OCH JAG.
vI BRUKAR ALLTID ORDNA EN PUB RUNDA, DÄR VAR DET BÅDE DANS OCH SÅNG.
ALBERT HALL, KANSKE HAR NÅGOT ATT
GÅ PÅ. DET VAR LITE DYRT DÅ, MEN KAN EJ UTTALA MIG OM PRISERNA NU FÖR TIDEN.
LYCKA TILL LILLA VÄN,
KRAM FRÅN HAJAN

Gabriella sa...

Vilka härliga bilder, ser så mysigt ut!:)

Pernilla sa...

Hej! Jag älskar London och var där med dotterna förra året. Vi hade inte tänkt att gå till Madame Tussaud's, men vi ändrade oss när vi var där och ställde oss i kön, och stod där i 3,5 timmar. Och jag måste säga att om jag hade vetat vad som väntade där inne hade jag aldrig ställt mig i denna kö. Mycket överskattat, tyckte jag. Däremot gillade jag London Eye (trots att jag är höjdrädd!). Där flöt kön mycket bra. Musikal hade jag rekommenderat. Även de mindre teatrarna med lite billigare biljetter har fantastiska artister. Hoppas ni får en trevlig resa!