måndag 10 februari 2014

Lite hallon och sockervadd
I söndags kände jag det extra mycket, att vi går mot vår. Solen lös lite starkare och hjärtat fylldes av lite mer lyckokänslor. Jag var ute en stund och det droppade från taket och fåglarna lät så härligt. Idag när jag var ute och gick med med vän kom samma känsla.

Varje gång jag springer så får jag extra lyckopiller, jag känner lite mer livsglädje och min man är lite snyggare :) Fint väder och motion är underbar livsglädje som jag sätter värde på. I helgen så pyntades det med rosa blommor och hallon och sockervadd ljus som jag kan varmt rekommendera. Fick tips om dem, och de är så toppen. Ljuset har lång brinntid och bara en svag underbar doft och är handgjorda. Den lukten, en kopp te och så sol så är man i hamn.

Idag har jag varit ute och gått med min bästa vän. En promenad och en massa prat om livet så är man glad resten av dagen. Nu är min mamma och bonuspappa här och gör läxor med ungarna. Ska fixa lite mat till oss. Ha det så bra!
Kram Lotta


5 kommentarer:

dnyahuset.blogspot.se sa...

Jag har hört talas om de där ljusen, de verkar vara jättefina!

Anonym sa...

å vad härligt det låter,

-önskar att vårkänslorna kunde spira lite här hemma också :-( men men väntar på solen och hoppas inspirationen snart skall räcka till något mer än att bara överleva phuu...

fina bilder på dig vännen,du ser strålande ut.

kram mia

Unknown sa...

Ljus med sockervadd - jo jag tackar, ett sånt skulle jag vilja ha!

Ha en fin start på veckan, kram!

Pernilla

Jenny sa...

Så gott! Hallon och sockervadd, vill jag också ha på mitt bord!

/Jenny

TITTILINA sa...

Det låter som jag! Hallon och sockervadd - ett sådant där får jag ta och unna mig!