måndag 3 februari 2014

Min fina tine k lampaKruka Hemlängtan, ljusstakar och tavla Louise Interiör och lampa Blackballoon


Jag har sett att en del redan säljer sina fina tine k lampor och byter till en annan stil. Jag fullkomligt älskar mina lampor fortfarande och är jätteglad att jag kunnat köpa dem. Visst jag kan vara lite ombytlig, men många saker jag har är välinvesterade pengar i saker jag tycker väldigt mycket om. Förr kunde jag inte köpa sådana saker, så kanske är det så att jag uppskattar det lite extra nu. Tavlan har varit med ett tag också, men den är ju också en favorit som jag inte tröttnat på ännu. Så här får det hänga kvar, jag vill resa i år och inte köpa allt för många nya prylar.

Kram Lotta


9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha men gud va knäppt jag heter ju Tine.. :p

Tess på Tilda och Mamma sa...

Visst är det så att många säljer sina saker även jag och förnyar sig ibland men det man verkligen gillar har jag kvar och det brukar bli bäst annars ångrar man sig. Håll kvar i din lampa den är super snygg.
/Kram Theres

Ing-Mari sa...

Jag är också ombytlig av mig men har mer och mer börjat tänka mig för i vårt konsumtionssamhälle. Men dina lampor är super snygga.
//Kram Ing-Mari

Anonym sa...

Hej!
Grattis på födelsedagen. Hoppas du har det mysigt.
Kram Helene

Evelina sa...

Jag tror minsann det är din födelsedag idag, vi känner inte varandra men jag har följt din blogg och kommer ihåg att vi har samma födelsedag! Så grattis till dig och tack för trevlig läsning!

Anonym sa...

Hej Lotta!
Det du skrev nu om lampan var, enligt mig väldigt förståndigt resonerat, att behålla det som betyder något och att inte bara byta för bytandets skull.
Jag har nog gnällt hos er bloggare om sådan konsumtion, mycket för att alla inte kan köpa dom dyra inredningsprylarna, som åker in(ut i rasande tempo. Men du Lotta de här gilla jag:) och du GRATTIS kram Anna

finafrun.se sa...

Det är verkligen en jättesöt lampa och man kan ju ofta förändra istället för att förnya/köpa nytt! Bra för både miljö och plånbok.

kram/
finafrun.se

MITT VITA HUS sa...

Hallå fina Lotta! Hoppas du haft det suuupermysigt på din födelsedagstripp:) Mina Tine lampor kommer få vara kvar, gillar dom mycket, speciellt den stora!:) (fast jag sålde den svarta lilla foten, den tyckte jag inte lika mycket om, men dom vita funkar toppen för mig:)

Kraam


Ninelin sa...

Jag köper det jag verkligen gillar och har svårt att slänga, däremot förändra och förnya ändå.

Fin lampa!

Kram N