onsdag 5 februari 2014

Shopping i LondonFörsta dagen i London och alla ville gå runt och titta hur det såg ut i centrum. Det första vi hamnade på var Bond Street och New Bond street vilket var nära vårt hotell. Där finns det fina butiker som mammas favoritaffär Michael Kors och dotterns stora längtan att besöka Victoria Secret, mer bilder om det på dotterns blogg  framöver. Även pappan i familjen gillar den affären och tyckte att mamma kunde uppdatera sig lite :)

Efter några timmar på staden så hamnade vi på Carnaby Burger company, där fick jag en perfekt Lchf lunch med kyckling.Solen lös och det var 8 grader och London kändes direkt som en härlig stad. Alla trivdes så bra!


Sonens favoritaffär och som han längtat efter var att besöka Sport Direct och köpa billiga fotbollsskor. Butiken ligger på stora Oxford Street. 
När klockan var 16 hade vi hunnit runt en del och begav oss hem igen för att vila på rummet innan vi gick ut för att äta på kvällen. Då var det lördag och svårt att få bord, men de andra dagarna var inga problem, mer om det i nästa inlägg.

Kram Lotta3 kommentarer:

ikas sa...

Nu blev jag riktigt sugen på London.:) Har du varit i Paris? Jag var där för första gången förra våren. En fantastisk stad!

WEERspiegeling sa...

We were in London last summer, what a wonderful city! We did not have enough time unfortunately and it was HOT, but we enjoyed it very much. I think we will go back this summer.
Thanks for sharing your pictures, they bring back good memories!
Have a nice evening.
Anita

Emschen sa...

Åh vad jag saknar London!!! Tänk att det är över 10 år sedan jag var där och praktiserade. Jag föll fullständigt för staden och den kärleken håller i sig trots det var länge sen sist.
Jag praktiserade så jag gick vid Bond Street och Oxford Street varje dag, det var farligt för en fattig student. :)

Kram