tisdag 18 februari 2014

Snart Bosnien


Pensel här

Min resa till Bosnien nästa vecka kommer att bli av, bara inga större händelser sker. Jag har fått sällskap av Draganasgardens man och det blir bokrelese som jag ska få vara med på. 4 dagar ska jag få tillbringa i Bosnien och få se hur bloggaren Draganasgarden har det i sitt forna hemland och när hon ska ge ut sin bok, sin bok om sina Fyra årstider.

Jag ska fota denna inspirerande kvinnan och hoppas det blir ett reportage om henne, hon har gjort en härlig resa med sitt liv här i Sverige och i Bosnien. Som tack för hjälpen att jag fick henne att komma igång med boken så får jag komma och hälsa på när boken släpps. Livet är bra spännande, och man kommer långt på att vara snäll!

Kram Lotta

12 kommentarer:

Hanna sa...

så otroligt spännande med Bosnien.

RUM OCH FOTO sa...

Åh vad kul för dig! Jättekul med alla dina härliga strapatser = )!

Ha en bra dag, du härliga inspiration = )!

L-L (fd Vita Nyanser nu med ny blogg)

Anonym sa...


Lättare att vara snäll, när man slipper ha ett vanligt jobb, att jobba på riktigt, så att säga.
Eva

♥ Fyra årstider sa...

Eva undrar hur du tänker, ingen sätter in lön till mig? Om jag jag inte jobbar så står jag utan. Jag sålde många reportage i januari, ingen som jobbar åt mig. Är man snällare för man får slita i sitt eget företag än vara anställd? Jag trodde snällhet fanns i personligheten. Jag tror alla jag jobbat med kan säga att jag alltid varit snäll.
Kram Lotta

mitt liv som jag sa...

Wow, vad häftigt! Hoppas det blir en riktigt rolig och bra resa.
Kram Jennifer

Razzy sa...

Oj vilken spännande resa :) Lycka till.

/Eva

Anonym sa...

Åh vad häftigt !!! jag har precis börjat hitta in i den digitala världen så att säga och börja läsa några bloggar bal din och jag måste säga att jag nästan sitter och gapar som ett barn på julafton:) jag hade ingen aning om att det finns så många spännande världar att ta del av i Cybervärlden...Det känns som jag träffat nya människor fast jag bara läst om er
( dig) men det är så fascinerande ! :)
faktum är att jag blir så sugen på att börja blogga själv... kanske ska prova lite genom att skriva om några resor jag gjort nyligen..kanske kan det tipsa någon ?
Hur som helst så blir jag så glad varje gång jag läser dina inlägg, stort fortsatt Lycka till med din blogg/företag! Because you're worth it! Kram Anna

♥ Fyra årstider sa...

Det ska bli så kul! Tack gulliga Anna, blogglivet är så kul.

Kram Lotta

Fröken i Söder sa...

Vad roligt! Jag har varit i Bosnien en gång, det var en jobbresa för nästan 10 år sedan. Väldigt gästvänliga människor. Blir det Sarajevo?
Hoppas du får en fin resa!
Kram Stina

Gabriella sa...

Vilken fin bild! Så spännande med Bosnien. Vad duktig och inspirerande du är, tänk vad mycket du hunnit med nu:)
Kram

Scottish Moments sa...

åå vad roligt!!! Bosnien verkar jättespännande!! Du kommer säkert att få vara med om massor av roligt där, och extra roligt också att du hjälpt henne med boken och nu får komma på releasefest!

Emschen sa...

Men shit va häftigt!!! Blogglandia när det är som bäst!
Kram