torsdag 6 februari 2014

Uppleva London city


På söndagen i London så var det Primark som var det viktigaste tyckte barnen och så köpa present till mig, tyckte jag :) min man letade efter en jacka och sonen han ville se på lite av varje. Vi hade bara varit i en liten del av London och hade mer att upptäcka. Vädret var strålande!
Jag letade efter en större väska i Michael Kors som jag skulle kunna få ner kameran i (den på bilden) , den andra jag köpte var för liten för det ( den som min dotter fått låna ). Så en fin väska blev det för mig och en klocka till mig själv i present, eller från familjen hur man nu vill se det. 
På Regent Street fann det massor av härliga butiker och gatan går ner mot Picadilly Circus,  så den tog vi upp mot Primark och förbi den andra Michael Kors butiken i London. 
Primark var ju rena paradiset för den här tjejen, hon fick så mycket för inte så mycket pengar alls. Skor kostade ca 70- 100 kr och väskorna ca 130 kr, billigare än Ullared sa hon flera gånger och bara log. 


Sonen köpte sig en jacka för 50 kr och var så nöjd med det. 

Bild från mobilen

Pappan i familjen hittade tillslut en jacka på Barbour och som han gillade och blev så fin i. Han tar lite tid på sig innan han bestämmer sig. 

Dagen avslutades på en närliggande pub Nicholsons med traditionell engelsk middag. Fish and chips och soppa för mig. Bra mat och en lugn övervåning för middagsgäster som kan rekommenderas om man inte vill äta alldeles för dyrt. Mat är inte speciellt billigt i London, visst man kan äta billigt om man letar och tar en smörgås eller MC donalds osv. , men om man går ut och äter på en krog och inte kan alla ställen blir det lätt samma priser som hemma. 

Vi åkte hit för uppleva en ny stad och för shopping och det hade vi fått mycket av. 

Alla var nöjda med dagen och med sina köp och dagen efter bestämde vi oss för att inte springa i affärer utan mer uppleva. Hur det blev får ni veta i nästa inlägg :)

Kram Lotta


7 kommentarer:

Marthina, Holmbytorp sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det! London är en härlig stad. Kram.

Milla sa...

Härligt att se det ni upplevt och fyndat! Primark för unga döttrar är ju himmelriket (tyvärr är jag väl ambivalent till det där med varifrån saker och ting kommer ifrån, miljö, arbetsvillkor - ja allt det där som är ett problem i billighetsdjungeln men jag tror inte på att sluta handla utan att det mer belyses) Tyvärr finns det ju så mycket mer att se och göra i London - visst vill man bara tillbaka ;) Jag själv älskar ju hus och gamla miljöer och det kan man ju hitta lite här och var. ÅH vad ressugen jag blev nu IGEN! kram Milla

Lina sa...

London va, så härligt. och med familjen, ännu härligare!

Home2tiny sa...

Bästa, bästa Michael Kors butiken, fick suverän service när jag var där o alla i personalen var supergulliga. Tyvärr går tiden allt för fort när man är i denna underbara stad o det är mycket man inte hinner se, men det får man ta nästa gång.....Kramisar Tina

Emschen sa...

Nu tror jag att jag ska leta resa till London inför min 40-årsdag. :)

Kram

Anonym sa...

Stor, stor grattis i efterskott,Lotta. Du är en så himla fin människa !
Alida

Bara brittiskt sa...

Håller med Milla men Primark har faktiskt en etisk policy på sin hemsida trots de låga priserna.

Barbour är bäst så jag förstår att det var det maken föll för. En klassiker. Hoppas du får kul hos Fiona i Skottland.