tisdag 4 mars 2014

Semlor till familjenJag har varit med om så mycket, så mycket nya tankar. Jag har så mycket att berätta och det kommer. Började morgonen med att baka semlor till min familj och till min syster. Nu är jag igång med veckans jobb och stannar här hemma i morgonrocken om jag inte ska ut och springa en sväng.

Ha en fin dag!
Kram Lotta

6 kommentarer:

72,2 i min barndomsstad sa...

Super gott med semlor. MEN finns det någon LCHF semla? Du har verkligen lyckats med din viktnedgång. Har du bra tips för nybörjare? Hur startade du med min LCHF resa.
Kram Marie

Emschen sa...

Jag tycker du ska göra precis vad som faller dig in idag, sådana dagar behövs.
Det där med att rensa tankar när man springer börjar jag förstå nu för jag tänker inte alls när jag springer eller jo det gör jag men det är mest tankar som "herregud jag kommer dö", "men hur mkt kan en människa flåsa egentligen" och "undras om mina steg ens räknas som att jogga". Haha
Kram på dig

Ps. Nu har jag äntligen blivit färdig till att beställa din bok. 😃

Sallys hus sa...

Nämen hallå där!
Skönt att vara hemma igen va?
Haha vet du jag fick just ett sms från Kajsa.. det stod
DET ÄR SEMMELDAGEN IDAG BARA SÅ ATT DU VET;)
haha...
Jag är inte så förtjust i semlor själv så jag står nog över men för husfridens skull kanske det är bäst att köpa med en till henne..;)
det ska bli kul att få läsa om din resa sen..
kraaaaaaaam Katarina

piccole cose sa...

Du är så mysig du som tar hand om din familj och bakar och gör gott! Alltid lika fint att kika in hos dig Lotta. Ha en riktigt fin dag!
Kram
Rebecca

n o r d i n g å r d e n sa...

Jösses, ditt liv rusar på i hundra Lotta, men så länge det är av positiv art så pallar man ;) Du gör det sååå bra!!! DE där grå och gula handdukarna fr Medvetenmini skulle göra sig bra i mitt nya "färgglada" kök :)

Berså sa...

Det blir såklart semlor här med i dag! Och det svåra är ju att hålla sig till att bara äta en...tur man har gjort minivarianter detta år! :)
Hoppas du har en bra dag!
Soliga hälsningar från ett vårigt Gotland