onsdag 5 december 2012

Snö i mitt eget BullerbynHur har ni det i snökaoset? Jag är glad att jag jobbar hemma idag. Bara elda och skotta snö och hoppas att barnen tar sig hem från skolan.


Jag ska faktiskt jobba lite i eftermiddag, ska ut i skolan och snickra lite till julreportage på fredag. Börja tömma rummet i skolan som ska bli min verkstad. 

Jag vet inte om jag berättat för er, men jag har ett rum i skolan som ska tömmas och där jag ska måla om och som ska inredas med ett stort bord och hyllor osv. Där ska jag kunna jobba med allt som har med reportage och göra. Ett ställe där jag kan skräpa ner och ha alla mina saker som behövs. Kommer bli toppen och ni får såklart följa med och se hur det går framöver.

Ha en bra dag i snön och ta det lugnt på vägarna!

Kram Lotta

11 kommentarer:

Varmvit sa...

Det låter härligt med egen verkstad, och på gångavstånd! Sönt att inte behöva åka till stan för att jobba! Vi ska snart flytta in i ett stort hus, där får jag syrum (ett måste) men också ett målarrum. Det behövs när vi ska fylla huset med möbler... Åsa på Varmvit

::fina:: sa...

Åh vad det låter mysigt alltihopa. Och fotot på den glad hästen i snön är ju alldeles, alldeles underbart! Själv sitter jag och fryser på mitt kontor i 1700-talshuset. Invirad i en fleecefilt. Men jag har en park utanför fönstret där jag kan glädjas åt glada hundar som rusar i snödrivorna! Kram!

MammaElva sa...

Ja, vilket väder vi har! Och det låter ju fantastiskt att ha en egen verkstad så nära. Och praktiskt!

ha en fin dag! kram

Mys och hemtrevnad sa...

vad bra att du kan få ett eget ställe...kramis semlan

Elle sa...

Vad fint ditt egna Bullerby är.
Det ska bli spännande att se vad du gör av rummet i skolan.

Agnetha sa...

Hoppas på lite fina bilder från skolan då! Jag gick där för...ja 100? år sen ;) Nä, men en väldans massa år sen iaf :) En väldigt vacker liten skola, vore jättekul o få se lite hur det ser ut inuti numera, ha en bra snöig dag/Agnetha

Stenmur & Gärdsgård sa...

Å så mysigt ni har i Bulleribyn :-) Älskar bilden med hästen på...minns alla år jag hade häst och hur mysigt det var att ge sig ut i snöyran och hästarna blev helt ystra, underbart!

Ha en fin dag!
Kram Malin

linneasmagasin.blogspot.com sa...

Ni har det så fint hos er! Du är så bra på det du gör!Åhh, va roligt med ett eget rum att fixa och dona i...där det kan vara lite rörigt, utan att det gör något!! Det önskar jag mig också!!
Kram

Lövkojan sa...

Vad roligt det låter med ditt nya rum och såklart smart att ha alla saker på ett ställe, nu är man nyfiken:)

Ha det fint, kram Marie-Louise

Salma sa...

what a lovely winter wonderland!!! we only had very little snow here in vienna, and to be honest - during school time i'm glad about it, because i have to take my daughter to school by car... ;)

have a nice evening,
salma

Mari Brown and Colourblob sa...

Oj ni varkligen har vinter over dar (har sa ar det oftast lika.en i ar sa har det varit konstigt vader, igar +17c o idag sa ar det -3c o det har snoat lite... men marken ar fortfarande bar). Super harliga bilder, alskar hasten som springer i snon. Huset din ar som alltid, varkligen vacker. Rummet som du ska fa later harlig, det ar skont nar man har en bra rum att jobba i. Ser fram till att se bilder.

Halsningar fran Ca,

Mari