onsdag 27 mars 2013

Sony, det är min kamera det


Jag får ofta frågor vilken kamera och vilken utbildning jag har. Så nu visar jag en bild på min nya kamera jag beställt idag. En sony a99 som kommer nästa vecka, med ett nytt 50 mm AF/1.4 ZA objektiv som kommer i juli.Jag är inte varken Canon eller Nikontjej, jag fotar med Sony och det är lite mer ovanligt. Min kamera med objektiv har jag haft i 3 år och nu har jag äntligen möjlighet att byta upp mig.

På frågan om utbildning vet ni som har följt mig länge att jag har ingen ingen utbildning. Jag gick på högskolan i Jönköping men jag tog aldrig poängen. Jag vill gärna lära mig mycket mer framöver och jag har gjort många fel på vägen. Men jag har gjort en hel del rätt också, för nu har jag sålt till 38 olika tidningar på mina 3 år. Mina publicerade reportage har jag lagt på Flickr så där kan man kika in om man är nyfiken. Jag har inte fått in alla, men nästan.

Så vad ska man säga, det går genom att öva, läsa på, träna, fråga, testa, och våga.

Så nu är det dags att fixa middag..korv..så kul är jag :)

Kram Lotta

6 kommentarer:

Titta in hos Thess sa...

Åååå vad kul, nu kommer bilderna att bli ännu fantastiskare :)))))
Om nu det är möjligt ;))

Kram Thess

Emma - white avenue sa...

Vilken timing!! Jag var och tittade på kameror idag och det finns ju en uppsjö!! Kul att få läsa vad du tycker om Sony! Tack tack!! Ha en trevlig helg och glad påsk!!

Lottas Fotografi sa...

Nej, man ska inte hänga upp sig på vilken utbildning man har eller inte har. Många gånger kommer man längre med talang, envishet och sunt förnuft. Men för många är det så viktigt med denna utbildning. Är inte alls säkert man är bättre lämpad för ett jobb bara för att man har en massa poäng hit och dit.
Trevlig påskhelg!
Kram Lotta

Bratte Bakka sa...

Så glad du deler. Du har siden fyrste bilde ditt eg såg vore min store inspirasjon. Du fangar lyset på ett helt unikt sett!

Klem!

Mari Brown and Colourblob sa...

Jag tanker pa att skaffa en ny kamera igen sa din post kom i bra tid, jag tycker inte heller om Canon men Nikon ar okay och jag har en och en Konica (med film, tycker fortfarande att fota med film ibland).

Om din utbildning, all utbildning kommer inte fran skolan forutom fran att man lever o forsoker hella tiden, o du min van har varkligen utbildad dig over de tre aren...
And you are a huge inspiration!!!

Anonym sa...

Pretty! This was an extremely wonderful post. Thank
you for providing these details.

Also visit my web site - citation