onsdag 23 oktober 2013

Morgonrutiner & besöksrekord


Blommor genom Euroflorist

Morgon på landet, vi har våra rutiner. Barnen vaknar själva, går upp och klär på sig. Jag ligger så länge jag kan, sedan fixar jag frukost, tänder ljus och eldar i brasan och så sitter jag med när de äter. När ungarna är åker till skolan står jag i morgonrocken och vinkar hej då. Jag har drömt om att kunna få ha det så och nu är det så..en tid kanske bara vem vet, men jag njuter. Om jag jobbat sent kvällen innan går jag lägger mig igen, tar en sovmorgon och sedan sätter igång. 

Jag är så tacksam för bloggen och hur den lett mig hit, jag brukar ligga och kika på instagram vilka ni är som gillar mina bilder, jag funderar på vart du bor, vad du jobbar med, hur gammal du är osv. Jag behöver egentligen inte veta för jag ser att minst 3000 unika personer tittar in varje dag och den närvaron räcker för mig. I måndags var det besöksrekord med 3700 personer. Det är så galet mycket och svårt att ta in. Många jag träffar säger de läst länge men aldrig skrivit något, det behöver du inte. Jag skriver sällan också på bloggar. För mig räcker det med vetskapen att någon lyssnar, någon vill dela lite av mitt liv och jag får dela ert när du vill. Tack 

Kram Lotta

11 kommentarer:

VINTAGELINE sa...

God morgen til deg, LOtta!
Klem

Anne sa...

C'est toujours un plaisir que de venir errer sur votre blog.
Amicalement

Anne

Helenas enkla vardag sa...

Grattis Lotta. Ja visst undrar man ibland vilka alla är som läser hos en.
Kram Helena

Berså sa...

Tänk att det undrar man alltid över, vem som är inne och kikar...:)

Va kul med besöksrekord! Men det förstår jag, här är det alltid lika kul att kika in!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå Lotta, många besökare är en kvittens på att man gör ngt bra;)

Ursnygg väska o necessär nedan i brunt och så snygga höstbilder på dig!!!!!

Tjingeling

Anna Stenberg sa...

God morgon! Jag brukar inte heller kommentera så mycket. Men idag gör jag jag det. Och jag hoppas väldeliga på att du skall vilja göra det hos mig också. För jag har en BRA utmaning på gång! Lycka till med nya boken. Här bli den julklapp! Kram Anna

Annika sa...

Roligt med så många läsare ...
Det är roligt å mysigt å läsa din blogg å du verkar vara en väldigt goo människa ..
Jag läser varje dag men hittade dig först på instagram så jag har inte läst så länge .. några månader men jag e sjuk imponerad av dig och det du presterat det senaste året...
Kram

Med en doft av lavendel sa...

Grattis till alla besökare, alltid lika roligt med många besökare.
kram Annika

Emschen sa...

Ja Lotta du vet ju redan att jag är skåning. :)
Jag bor i Höör, mitt i Skåne, med min 8 år yngre sambo och mina två älskade huliganer som är 3 och 5 år.
Du vet ju också att jag inspireras otroligt av dig, så mkt att jag nog faktiskt snart vågar hoppa av det trygg och tro på mig själv men det får jag berätta mer om en annan gång, mindre offentligt just nu.

Kram på dig

Malin sa...

Hej!
För ett tag sedan började jag leta inredningsbloggar för att få inspiration. Igår hittade jag till din ljuvliga blogg av en slump och har läst sida upp och sida ner. Jag har läst många bloggar om det du skriver om, men du är den mest inspirerande!
Den värme som du förmedlar i bloggen är underbar! Jag bara längtar till den dagen jag bor på landet, i mitt drömhus, med fina barn som jag längtar efter och få finna den ro som bara finns i naturen.
Just nu bor jag i stan Uppsala, med vovve och sambo, jobbar som socionom och drömmer om ett sådant liv som du förmedlar i bloggen.
Tack för alla fina bilder, härlig inspiration och att du delar med dig av ditt och din familjs liv <3 Det betyder mycket!
Jag ska definitivt klicka hem din bok och ser fram emot att följa dig framöver!
Kram <3 /Malin

♥ Fyra årstider sa...

Å vad jag blir glad för allt ni skriver.

Tack Malin för dina ord, de värmer!!

Kram Lotta