fredag 7 februari 2014

Årets nyföretagare


Idag kom det ett samtal från Mjölbys nyföretagarcentrum att jag är en av tre som nominerats till priset Årets nyföretagare i Mjölby/Ödeshög kommun. Jag höll på att trilla av stolen :) mitt lilla företag som under fyra år har varit mitt hjärta som jag brinner för och som nu även uppmärksammats i kommunen.

Så nu blir det för Lotta att ta på sig finklänningen och klackskorna och gå på fest. Först ska jag ska få fotograferas och tidningarna vill skriva om det här hur bloggen blev företag, hur det kom sig att jag började fotografera och att det blev en bok. Så tänker åter igen att vilken tur allt inte bara stannade vid en dröm, då hade jag aldrig fått uppleva allt det detta.

Tack snälla ni som nominerat mig eller nu det kom sig att jag får vara en av tre till detta pris. Jag har redan vunnit genom att få berätta för människor att blogga är mer än bara skriva och lägga ut lite bilder på nätet, blogga är att lyfta er alla framförallt kvinnor och visa på att blogg kan bli framgångsrika företag..så det så! Jag är så glad att bloggen ledde mig till att få bli fotograf.

Kram Lotta

8 kommentarer:

Scottish Moments sa...

GRATTIS LOTTA!!!! Underbart:)Du är en stor inspirationskälla så inte undra på att du blev nominerad!

Hälsningar från Skottland!
ps. som du vet var du den stora inspirationten till att jag började blogga och idag gästbloggar jag på resia, vore kul om du vill kolla in det:)) Kram

eva sa...

Toppen, Lotta!! Jag hoppas verkligen att du vinner! Det är du sååååå värd! Du är en ständig källa till inspiration och glädje! Jag håller tummarna för dig.
Kramisar

Unknown sa...

Oh vad roligt, grattis!!! Du är verkligen en inspiration, jag hejar på dig och alla oss andra som vågar.
Ha en skön helg
//bara anna
Annacecar.blogspot.se

Queen of Kammebornia sa...

Så himla roligt! Hurra för dig fining!

Anna Stenberg sa...

GRATTIS! Kram Anna

Elle sa...

Grattis!
Det sporrar mig, som fr o m måndag är egen företagare! :D
Kram Elle

Ekenäsliv sa...

Å grattis!!!!
Lycka till nu!
Kramar Anna

Emschen sa...

Ja men självklart är du nominerad! Heja dig!

Bra kämpat och stoooort grattis!

Kram