torsdag 20 februari 2014

Intervju med Corren


Muggar Allrum

Idag har vår lokala tidning varit här, jättekul men mycket frågor och nu blev jag visst trött.


Telefonfodral Michael Kors Appel butik på Väla

Hon undrade mycket hur jag tänker omkring bilder, mitt företag, blogg osv. Ibland är det svårt att svara då det bara blivit som det blivit. Men det är kul att bli intervjuasd för då får man fundera lite på det som varit.


Hon undrade också hur en dag ser ut, som idag en hemmajobbardag. Min dag idag har varit städa lite för reportage, fixa mig, skicka bilder till Norge, skicka faktura för bilder som kommer i Allt om trädgård fixa sommar, maila med en tjej som håller på med min nya hemsida/blogg, kolla mailen, svara på det man hinner och så blogga och lite instagram. En vanlig jobbarhemma dag!


Hoppas du har det bra, nu ska jag hämta min man som ska jobba hemma länge..så mysigt.

Kram Lotta

5 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Mysigt som alltid hos dig Lotta!
Kul med reportaget och att de är så intresserade;) Jag hade vår lokaltidning på besök för 1,5 år sen, men den vinklingen av bloggandet som han fick fram var jag inte nöjd med...kändes som "lilla stumpan, så du har en liten blogg"?
Viktigt tycker jag att träffa rätt personer som inser vad en blogg kan betyda!:)

Kram i kvällen
Adela

Life´s Silverlining and I sa...

Hoppas du blir nöjd med reportaget! spännande! kramPernilla

LINDA sa...

Det var roligt att träffa dig också och att höra sig berätta. Jag förstår att det är svårt att svara och imponerad över alla jag intervjuar som verkar ha så lätt för att berätta. Kan meddela att jag också var rätt trött efteråt :)

Solsken
//Linda

The Place To Be sa...

Fina bilder!

Spännande att bli intervjuad! Såg bilder från bloggeventet och det var så synd att jag inte kunde komma, hade varit kul att höra dig föreläsa!

Ha en bra fredag!
Hälsningar Malin

Scottish Moments sa...

Vad roligt med intervju! Hoppas den kommer online så man kan läsa den sen :))