torsdag 6 mars 2014

Fina naglarIdag var det dags att få fina naglar hos Jk nails , jag hade en mörk färg innan, men min man önskade rött denna gång :) och jag kände också att det skulle vara snyggt till våren. Den här längden var också alldeles för långt, de växer jättemycket nu när jag inte biter.
De har så mycket att välja på , men jag gillar stilrent, en färg eller fransk manikyr. Glitter är inget för mig. Nu har de så man kan göra handspa, det ska jag nog prova någon gång.

Så först slipar de bort det gamla och sedan fixar gellack och färg. 


Å tyvärr nej jag är inte sponsrad :) men jag är glad ändå som ni ser och min man tyckte o la la när jag kom hem. 


Håret är på tre kvart, men jag hann springa på morgonen och det känns härligt att komma ut på en morgonrunda..så då blev det lite stressigt. Så glad att jag är igång med min träning igen. Håller på att spara långt hår också, så det är lite i den där mellanperioden nu.

Så ville jag tipsa alla som ville ha min vita blus som jag har på mig kommer finnas i lager igen imorgon kl 9 hos butiken Concept byJ2 de mailade mig det igår. Ska kanske en sväng till dem imorgon om jag hinner.

Nu måste jag jobba lite och sedan blir det kvällspromenad.

Kram Lotta

4 kommentarer:

mia sa...

men hallå där!

- hur snygg får man bli igentligen ? tror bestämt att frun har våren i kroppen nu,

wild and Beautiful ;-)

kram på dig

Anonym sa...

Hej Lotta! Vad fint det blev! Ett tips är att se till att du har koll på dina ringar. Tappade min förlovningsring utomhus eftersom jag blivit smalare om fingrarna sedan jag gått ner i vikt. Min kompis hittade den SOM TUR VAR senare på natten (det var nyårsafton...). Nu har jag tagit in ringen och känner mig både säker och nöjd :)

Gillar din blogg. Den är mysig!

♥ Fyra årstider sa...

Vad gullig du r som tänker på det! Det är faktiskt dags att slå in dem. En gång la jag dem i en påse när jag skulle slå ut dem och hittade påsen i sopptunnan, så det är nog dags att ta tag i det snart.
Kram Lotta

Emschen sa...

Jag är en sån där som testar hejvilt. För ett år sedan gjorde jag naglar med grönt glitter och när de blev färdiga kom det ett Ernstord direkt - de var så klorofylliga. Haha

Kram