fredag 7 mars 2014

Mitt födelsedagsbarnJag undrar ibland om han alltid kommer vara liten, minst och är alltid minst. Eller är det så att jag inte vill ha honom äldre. Min älskade lilla :) kille fyller 12 år snart och han är en mycket speciell person som funderar mycket och fattar noga sina beslut. Han är lik sin pappa i mycket, men även mig. 
Båda mina barn är väldigt olika, det är spännande tycker jag. Den här killen är som en miniErnst. Han gillar matlagning, pyssel, han vill alltid göra bra ifrån sig, han ibland lite dålig självkänsla. Han duktig i mycket bland annat i sport, han har många vänner osv. Morgonrocken är en födelsedagspresent som han fått lite för tidigt, 
butiken hittar du här

Förr var han mest mammas pojke , men nu är det mest pappa som gäller. 

Å vad jag älskar mina barn, något finare finns inte. Han är alltid en liten del av mig vad han än kommer göra i livet. Jag vill ge honom trygghet, kärlek så han ska känna att han har möjlighet och vågar upptäcka livet på sitt sätt och med det han gillar. 

Vilken väg han än väljer så kommer jag alltid att stötta honom på hans resa

Kram Lotta

2 kommentarer:

kustnära sa...

Så fina ord om dina fina barn. Jag blir så glad när föräldrar är stolta över sina barn för det ska man vara, våra käraste ägodelar. Jag är precis som du stolt och lycklig över hur dom är och stöttande under livets resa vilket har gett oss två nu vuxna barn som står på stadiga ben,tror på sin inre röst och följer den, samt att de är de bästa vännerna. KRAM till dig och din fina familj.

Emschen sa...

Grattis!

Ja tänk vad de små kan förändras och växa. Det är häftigt!

En förälders kärlek, finns det ngt starkare?

Kram